Service Auto Arad

Adu-ti masina la noi pentru orice lucrare de reparare auto sau mentenanta si vei avea parte de cea mai buna experienta din domeniu. Nu va trebui sa-ti faci griji nici de calitate, nici de pret si nici de timpul pentru care va trebui sa astepti.

Mecanicii nostri bine pregatiti vor gestiona cu succes in cadrul acestui Service Auto orice defectiune

Ca in orice service auto care ofera servicii de calitate, angajatii nostri dispun de cel mai performant echipament din domeniu si au pregatirea necesara pentru a diagnostica, identifica si concepe un plan de mentenanta rezonabil, luand in considerare toate recomandarile clientului. Experienta si profesionalismul echipei noastre s-au dezvoltat in ani de experienta si mii de ore de lucru in care am oferit soferilor care au apelat la noi intreaga noastra grija si expertiza.

Service Auto din Arad

Ne dam tot interesul si venim in intampinarea tuturor problemelor clientilor nostri asa ca pe langa o gama completa de servicii oferim posibilitatea montarii oricarei piese de la cele de catalog pana la cele second hand. Oferim aceste lucruri pentru ca ne gandim la buzunarul dar si confortul clientilor nostri. De asemenea avem grija ca timpul alocat oricarei lucrari sa fie adecvat in asa masura incat sa puteti sa va bucurati de masina dumneavoastra cat mai repede cu putinta.

Absolut orice lucrare auto sau problema poate fi diagnosticata si supusa unei mentenante riguroase in acest Service Auto

Misiunea noastra este sa asiguram repararea masinii tale prin experienta si dotarile noastre de exceptie. Odata stabilita cauza defectiunii in urma diagnozei auto putem realiza in cel mai eficient mod un plan care sa cuprinda toate cerintele reparatiei auto, fie ca vorbim de reparatii de electrica auto si electronica, de mecanica auto, de tinichigerie sau de serviciile oferite de atelierul nostru de vopsitorie auto.

In cuprinsul ofertei noastre includem absolut toate problemele intalnite de la cutie de viteza, la sisteme de evacuare, aer conditionat auto, curea de transmisie, curea de distributie, planetare, bujii, injectoare dar si revizii auto de diferite tipuri, revizie de motor, revizie periodica regulata, schimb filtru de aer, filtru de ulei, filtru de combustibil, amortizoare, instrumente de bord, instalare alarme, senzori si altele.

Ne gasiti la adresa: