Service Auto Bacau

Daca simti ca nu mai stii incotro s-o iei pentru ca ai o problema la masina si stii ca asta o sa-ti creeze o gaura in buget atunci stai linistit pentru ca te afli pe pagina celui mai buni service auto din Bacau. Noi imbinam profesionalismul nostru cu un plan de reparatie accesibil care sa includa atat pretentiile tale cat si posibilitatile tale financiare.

Experienta mecanicilor nostri precum si dotarile acestui Service Auto iti vor oferi acces la cele mai de calitate servicii auto

Echipa noastra de tehnicieni auto este formata din mecanici care si-au dobandit cunostintele printr-o practica extinsa si care au infruntat probleme dintre cele mai diverse. Acestia reusesc sa-si puna in aplicare performantele datorita unor echipamente si scule performante care sa asigure un proces de mentenanta cap coada in cele mai optime conditii. De asemenea dedicarea echipei noastre de tehnicieni vine dintr-o pasiune pentru mecanica pe care o impartasim cu entuziasm si clientilor nostri, stand la dispozitia acestora pentru a ne asigura ca dorintele lor sunt luate in considerare.

Service Auto din Bacau

Problemele masinii tale, indiferent cat de complicate, pentru noi reprezinta o rutina si te vom ajuta prin cunostintele noastre sa intelegi care este cel mai bun plan de urmat pentru vehiculul tau. Vei avea astfel parte in cadrul acestei experiente de consultanta de top si servicii auto de calitate si asta cu o executie rapida care sa iti redea dreptul de a sofa cat mai repede. De asemenea va oferim o lista completa de piese de catalog si second hand care sa se incadreze bugetului tau.

In acest Service Auto autorizat executam orice lucrare

Gama noastra larga de servicii acopera lucrari de mecanica auto, tinichigerie, electrica auto si electronica, vopsitorie auto, diagnoza, revizie tehnica periodica (statie ITP) si toate operatiunile conexe acestora. Prin dedicare si seriozitate ne ocupam de toate problemele masinii tale, fie ca este vorba de revizie motor, schimb de ulei, schimb de filtre de aer, flitru de polen, filtru de ulei, filtru de combustibil, schimb de placute de frana, curea de transmisie, curea de distributie, planetare, suspensii, bujii, injectoare, sisteme de iluminat, instalatie de bord, montare alarma de masina, senzori, cutie de viteza, ambreiaj precum si alte probleme legate de uzura.

Ne gasiti la adresa: