Service Auto Baia Mare

Masina ta va primi cele mai bune servicii care sa satisfaca pretentiile dumneavoastra si asta la cel mai rezonabil pret si intr-un timp cat mai scurt. Prioritatea noastra este satisfactia clientilor pentru ca dorim extinderea afacerii noastre prin recomandarile primite din partea acestora.

Echipa noastra de mecanici sta la dispozitie dumneavoastra in acest Service Auto pentru rezolvarea oricarei situatii tehnice neplacute

Indiferent de marca masinii tale, mecanicii acestui service sunt specializati si pregatiti sa execute orice fel de lucrare in cele mai optime si eficeiente conditii. Ei vor fi alaturi de dumneavoastra pe durata intregului proces pentru a va diagnostica corect problema survenita dar si pentru a va oferi o consultanta de top ca sa urmati cea mai buna cale. Dotarile acestui service auto contribuie la calitatea prestatiilor noastre pentru ca dispunem de echipament performant si de tehnici moderne de mentenanta.

Service Auto din Baia Mare

Stim cat de dificil este cand te lasa masina. Stim cat de stresant poate fi gandul ca bugetul tau va suferi de pe urma acestui lucru si cat de dificil poate fi atunci cand nu stii sigur daca service-ul la care apelezi poate intr-adevar sa livreze serviciile cu care acesta se lauda. La noi nu doar ca vei primi o garantie pentru fiecare lucrare dar ne vom asigura ca timpul petrecut pe durata intregului proces de reparatie nu va depasi limitele acceptabile. Si toate astea la un pret mai mult decat acceptabil care sa se muleze pe capacitatea resurselor tale financiare pentru ca impreuna vom realiza un plan care sa acopere atat pretentiile tale dar si pretul pieselor. Puteti astfel sa optati pentru piesele noastre din catalog dar si second hand intrucat reteaua noastra de furnizori este atat diversificata cat si avantajoasa.

Calitatea serviciilor complete din cadrul acestui Service Auto acopera orice tip de reparatie

Profesionalismul nostru este asigurat de foarte multi factori insa lucrul cu care ne mandrim cel mai mult este acela ca de la noi vei pleca multumit deoarece indiferent de problema masinii tale, putem repara orice tip de defectiune sau lucrare de mentenanta. De la mecanica auto, la vopsitorie auto, electrica auto si electronica, tinichigerie auto, diagnoza, schimb de piese sau revizie tehnica periodica (ITP). A ne avea in agenda ta va reprezenta pentru tine o solutie nu doar confortabila dar si una care va repune masina ta pe drum indiferent de situatia neplacuta in care te afli.

Printre serviciile noastre putem enumera schimb de filtre, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, filtru de combustibil, bujii, placute de frana, planetare, suspensii, curea de distributie, curea de transmisie, instalare alarma auto, senzori, intrumente de bord, sistem de iluminat, aer conditionat auto, cutie de viteza, bucse, injectoare si multe altele.

Vino si scapa de griji.

Ne gasiti la adresa: