Service Auto Botosani

Fie ca vorbim de mentenanta de rutina sau de defectiuni majore ori greu de detectat noi suntem solutia pentru tine oferindu-ti servicii de calitate la preturi de concurenta. Rezolvarea problemelor auto intr-un mod cat mai satisfacator reprezinta pentru noi o carte de vizita de care suntem constienti ca va ajunge si la cunoscutii dumneavoastra. De aceea tratam fiecare caz cu prioritate si respect fata de timpul si banii clientilor nostri.

Daca esti in cautarea unui Service Auto din Botosani, alege-l pe cel mai bun

Daca vorbim de calitate atunci vorbim de profesionalism si asta nu se obtine decat cu ajutorul unei echipe de mecanici specializate si cu o experienta vasta in domeniu. Pe langa aceste avantaje, tratam cu deosebita importanta relatia cu clientii nostri pentru a ne asigura ca acestia inteleg problema de care sufera masina lor si ii vom ghida sa aleaga cea mai buna solutie tehnica dar si financiara. Dupa realizarea acestei consultante si stabilire a unui plan de mentenanta adecvat grijile tale vor lua sfarsit. Dotarile si echipamentul cu care suntem inzestrati va vor aseza la volan in cel mai scurt timp posibil.

Service Auto din Botosani

Prestatiile de care masina ta va beneficia in acest service se vor ridica la inaltimea renumelui pe care ne-am chinuit sa-l construim cu fiecare client si situatie in parte cu implicare, atentie si mai ales pasiune pentru ceea ce facem. In cadrul acestui service va punem la dispozitie o serie de piese atat de catalog cat si second hand avand o lista de furnizori foarte variata care sa corespunda oricarei pretentii, calitati ori nivel finaciar. Solutiile noastre vin insotite de o garantie care va oferi nu doar incredere dar si siguranta fata de prestatiile noastre tehnice.

Alege-ne pe noi si vei gasi un Service Auto care va asigura rezolvarea oricarei probleme a masinii tale

Fa-ti revizia tehnica pariodica in statia noastra de ITP si vezi cat de usor si rapid vei scapa de probleme. De asemenea vei gasi rezolvare si in atelierul nostru de tinichigerie auto si de vopsitorie auto, dotat cu echipament modern si performant. Iti stam la dispozitie atat in probleme de mecanica auto cat si in cele de electrica auto sau electronica. Diagnozele noastre vor identifica orice fel de viciu ascuns si va reduce uzura masinii tale prin calitatea serviciilor noastre de top.

Aici ne ocupam de absolut orice defectiune, de la montare piese, la intalare sistem de alarma de masina, la senzori, filtre de aer, filtru de polen, filtru de ulei, filtru de combustibil, revizii periodice, schimb de ulei, curele de transmisie, planetare, curea de distributie, placute de frana, cutie de viteza, sistem de iluminta, aer conditionat auto, bucse, bujii, amortizoare, suspensii, injectoare, instrumente de bord si o multitudine de alte lucri ca tu sa pleci multumit indiferent de natura problemei masinii tale.

Ne gasiti la adresa: