Service Auto Brasov

Oferim o gama vasta de servicii auto complete, reparatii si lucrari de mentenanta care sa se plieze pe masura asteptarilor dumneavoastra atunci cand cautati calitate si pret avantajos de la un service de incredere. Stim sa ne apreciem clientii si sa respectam nevoile acestora pentru ca dorim ca ei, datorita profesionalismului nostru, sa ne recomande pe mai departe.

Lasa-ti masina pe mainile mecanicilor nostri profesionisti la cel mai bun Service Auto din Brasov

Multitudinea noastra de servicii acopera o arie care cuprinde reparatii de sisteme de aer conditionat, diagnoza, inlocuire de piese noi si second hand, electrica auto, tinichigerie auto, electronica auto si vopsitorie auto. Oferim aceste lucruri la un pret avantajos pentru ca vrem ca relatia cu clientii nostri sa fie una apropriata sperand ca mai apoi sa obtinem recomandarea lor si catre cunoscutii acestora.

Service Auto din Brasov

Fie ca doriti sa lucram cu piesele alese de dumneavoastra din catalogul nostru complex de furnizori sau doriti sa optati pentru o varianta mai ieftina cu piese second hand, intreaga lucrare se va calibra pe masura posibilitatilor financiare de care dispuneti.

Timpul este inca un factor important de aceea ne dam tot interesul ca lucrarile sa se realizeze cat mai repede si eficient posibil. Includem in aceste servicii reparatii la cutia de viteza, injectoare, bujii, revizii de motor, planetare, curea de distributie, aer conditionat, curea de transmisie, amortizoare, bucse si diferite operatiuni care apartin zonei de reparatii electrice si electronice, diagnoza, tinichigerie auto, vopsitorie auto si o gramada de multe altele.

Personalul nostru calificat va sta la dispozitie in acest Service Auto pentru a va oferi toata consultanta necesara

Fie ca optati pentru un lucru sau altul, in toate deciziile pe care le veti lua, va stam alaturi cu toate informatiile relevante adunate din ani de experienta si relatii pe care le-am avut cu mii de clienti de-a lungul timpului. Veti sti prin acest lucru ca masina dumneavoastra va avea parte de cel mai bun plan de mentenanta.

Ne gasiti la adresa: