Service Auto Bucuresti

Vino sa iti repari masina intr-un service auto profesionist, dotat cu echipament de ultima generatie si mecanici cu experienta. Livram servicii la cel mai inalt standard si oferim garantie pentru fiecare lucrare.

Profita de oferta noastra la cel mai bun Service Auto din Bucuresti

Aria noastra de servicii se extinde de la mecanica auto la diagnoza, inlocuire piese auto, electrica auto si reparatii ale diverselor sisteme de aer conditionat. Toate acestea binenteles la un pret acceptabil deoarece dorim sa pastram o legatura stransa cu clientii nostri, ca ei la randul lor sa ne recomande.

Service Auto Bucuresti

Lucram atat cu piesele noastre cat si cu piesele aduse de dumneavoastra pentru a face pretul sa fie cat mai accesibil si convenabil. Oferta noastra se extinde pana la piese noi de top dar putem monta si piese second hand.

 

Ne intereseaza ca oricare din problemele tale sa-si gaseasca rezolvare in cel mai scurt timp cu putinta. Fie ca vorbim de revizii de motor, cutii de viteza, bujii, injectoare, curele de distributie, planetare, curele de transmisie, aer conditionat, bucse, amortizoare, injectoare si in general tot ce tine de diagnoza, reparatii electrice si electronice, tinichigerie si vopsitorie si nu numai.

In acest Service Auto veti primi consultanta de top

Indiferent de drumul pe care o sa-l alegeti, in luarea deciziilor dumneavoastra veti beneficia din plin de consultanta si experienta noastra. In acest mod ne asiguram ca masina dumneavoastra va avea parte de cea mai buna mentenanta.

Ne gasiti la adresa: