Service Auto Cluj-Napoca

Va oferim servicii auto de top de mentenanta sau reparatie pentru toti soferii din Cluj si din zonele adiacente. Toate categoriile de reparatii auto se regasesc in lista noastra de servicii la preturi accesibile si intr-un mod in care sa va bucurati de cele mai eficiente si profesioniste solutii.

Acest Service Auto este dedicat problemelor masinii tale

Faptul ca mecanicii nostri interactioneaza cu clientii intr-un mod cat mai placut si concis ajuta foarte mult in stabilirea unui plan eficient de reparatii. Aceasta interactiune este dublata de experienta vasta a angajatilor nostri.

Profesionalismul de care dispune personalul nostru, impreuna cu dotarile si echipamentul de calitate, vor aduce masina ta la starea initiala in cel mai scurt timp. De asemenea fiecare lucrare este asigurata de catre garantia pe care o punem la dispozitie fiecarui client.

Aici veti gasi cel mai bun Service Auto din Cluj-Napoca

Toti cei care apeleaza la serviciile noastre vor intalni o echipa care va face totul pentru a rezolva nevoile masinii dumneavoastra.

Fie ca vorbim de un buget redus sau de cerinte, gasim solutii adecvate pentru orice situatie aparuta. Lista noastra bogata de furnizori si piese de calitate fie ca vorbim de branduri celebre sau second hand vor asigura necesarul si succesul oricarei operatiuni mecanice. Ne vom plia pe cerintele dumneavoastra dar vom si aduce pareri si sfaturi care or sa va foloseasca in procesul dumneavoastra de luare al deciziilor.

In acest Service Auto autorizat orice problema a masinii tale isi va gasi rezolvarea

Din multitudinile de incidente neplacute care pot surveni masinii tale, de la diverse avarii, mentenante sau revizii, va punem la dispozitie cele mai bune solutii prin profesionalismul si experienta noastra.

Avem o echipa ce va avea grija ca orice problema cu care te confrunti sa fie rezolvata, de la electrica auto, la electronica auto, la tinichigerie auto, diagnoza si schimb de piese, bucse, planetare, injectoare, revizii, aer conditionat auto, cutie de viteza, filtru de ulei, schimb de ulei, filtru de aer, filtru de polen, placute de frana, curea de transmisie, curea de distributie, senzori, amortizore, bujii, instalatii de iluminat si altele.

Ne gasiti la adresa: