Service Auto Drobeta-Turnu Severin

Daca vei veni in acest service vei primi cele mai bune servicii deoarece principalul nostru interes este acela de a livra calitate la cel mai bun pret de pe piata. De asemenea personalul nostru calificat te va ghida pas cu pas pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii cu privire la alegerea unei solutii optime si convenabile tie.

Acest Service Auto este echipat cu cele mai performante echipamente si dotari pentru a corespunde tuturor nevoilor masinii tale

Mecanicii nostri profesionisti au o vasta experienta ce le permite ca in cadrul service-ului nostru sa se ocupe chiar si de cele mai complicate probleme tehnice ale masinii tale. Chiar si cea mai complicata problema isi va gasi rezolvarea cu ajutorul tehnicienilor nostri si asta incadrandu-ne in posibilitatile financiare ale fiecarui client in parte.

Service Auto din Drobeta-Turnu Severin

Orice complicatie de natura auto va fi remediata in service-ul nostru de specialitate ce ofera servicii complete si astfel indiferent de situatia in care te afli vom gasi o solutie pentru tine in cel mai scurt mod posibil.

Inca un lucru important este sa ai siguranta si incredere ca cei incredintati cu remedierea unor asemenea probleme sunt capabili sa duca la bun sfarsit un lucru inceput si ca nu te vei trezi cu neplaceri pe mai tarziu. Pentru a ne asigura clientii de serviciile noastre de calitate le punem la dispozitie o garantie pentru fiecare operatiune mecanica.

In acest Service Auto absolut toate problemele de mecanica auto pot fi redresate

Personalul nostru calificat se va asigura ca veti benifica de cea mai buna expertiza si folosind dotarile moderne cu care sunt echipate atelierele noastre auto vor gasi rezolvare pentru orice tip de mentenanta sau reparatie.

Va punem astfel la dispozitie servicii de mecanica auto, diagnoza, electronica auto, electrica auto, vopsitorie auto, schimb de piese noi si second hand, sistem de iluminare, sistem de evacuare, toba masina, bucse, bujii, planetare, schimb placute frana, aer conditionat auto, injectoare, curea de transmisie, curea de distributie, schimb de ulei, schimb filtru de ulei, filtru de carburant, filtru de polen, filtru de aer, revizie tehnica periodica, ITP, tinichigerie auto si absolut orice alt serviciu cu privire la necesitatile tehnice ale masinii tale.

Ne gasiti la adresa: