Service Auto Galati

Suntem unul din cele mai cautate service-uri auto din Galati pentru ca stim sa oferim tuturor clientilor servicii de calitate cu privire la tinichigerie auto, electrica auto si electronica, mecanica auto si revizii tehnice inclusiv revizie tehnica periodica, ITP. Angajatii din cadrul acestui service va vor ajuta prin profesionalism si experienta sa obtineti rezultatele dorite la cel mai accesibil pret.

Soferii aleg acest Service Auto in special datorita calitatii si preturilor noastre

Unul din crietriile noastre de baza consta in faptul ca dorim ca tu sa te poti bucura de masina ta cat mai repede cu putinta. Dorim sa realizam toate operatiunile de intretinere si reparatii auto in conformitate cu pretentiile clientilor nostri. Astfel planul pe care puteti sa il concepeti impreuna cu echipa noastra de mecanici va corespunde tuturor asteptarilor dumneavoastra.

Service Auto din Galati

Tehnicienii nostri auto sunt instruiti sa respecte toate politicile companiei, in special cele cu privire la calitatea lucrarilor. Folosind proceduri si metode actualizate, dobandite in ani de experienta si practica, succesul unei interventii de natura mecanica este practic garantat.

Printre calitatile si atributele care ne reprezinta, relationarea cu clientii, preturile avantajoase si increderea sunt printre cele mai bine conturate.

Motivul pentru care cei mai multi aleg sa vina la acest Service Auto consta in calitatea si diversitatea serviciilor

Fiecare lucrare este executata fara a se face rabat de la nici o regula a calitatii. In acest mod dumneavoastra nu o sa mai pierdeti timp si confort ca in cazul lucrarilor incomplete si de proasta calitate. Simplitatea si eficienta sunt lucrurile care ne definesc, iar acest lucru se simte si in relatia pe care o avem cu clientii care apeleaza la serviciile noastre.

Varietatea tipurilor de servicii auto pe care le oferim ne face sa fim cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de reparatii cu privire la reparatii de aer conditionat auto, bucse, bujii, injectoare, senzori, montare sistem de alarma auto, schimb de ulei, inlocuire filtru de carburant, filtru de aer, filtru de polen, filtru de ulei, placute de frana, planetare, curea de distributie, cutie de viteza, curea de transmisie, instrumente de bord si o multitudine de alte servicii.

Ne gasiti la adresa: