Service Auto Iasi

Pentru multi este foarte dificil sa gasesti un service auto de incredere atunci cand ai nevoie, dar cei care au colaborat cu noi si si-au rezolvat problemele intr-un mod simplu si usor, aceste griji au disparut demult. Satisfactia clientilor nostri este una din cele mai mari prioritati ale noastre deoarece modul in care ne ocupam de problemele lor inspira incredere si profesionalism.

Lasa-ti grijile pe mana profesionistilor din acest Service Auto si descopera calitatea prin servicii rapide si avantajoase

O problema nu este niciodata rezolvata cu adevarat pana cand un mecanic cu experienta nu reuseste sa aplice o solutie permanenta. La noi toate tipurile de defectiuni sunt solutionate cu ajutorul unei echipe de mecanici profesionisti a caror munca, indiferent cat de complicata a devenit demult rutina. O treaba facuta bine din timp de cate o mana de expert te va scapa de batai de cap pe mai tarziu precum si de alte cheltuieli nedorite.

Service Auto din Iasi

Echipamentul avansat si dotarile acestui service auto completeaza experienta si calificarea echipei noastre de mecanici. Impreuna cu o consultanta de top si cu o buna comunicare, acestia te vor ajuta sa treci peste aceasta experienta intr-un mod cat mai confortabil posibil tinand cont de cerintele dumneavoastra dar si de posibilitatile financiare de care dispuneti.

Va asteptam la cel mai bun Service Auto din oras pentru a-ti rezolva chiar si cele mai complicate probleme

Personalul nostru calificat are grija ca masina ta sa primeasca mentenanta de calitate indiferent de natura defectiunii cu care te confrunti. Printre serviciile noastre se enumera lucrarile de mentenanta a sistemului de aer conditionat auto, elctrica auto, electronica auto, tinichigerie auto, vopsitorie auto dar si diagnoza. De asemenea va putem ajuta si in cazul daca doriti schimb de piese, atat noi cat si second hand, schimb filtre de ulei, filtre de carburant, filtru de polen, filtru de aer, revizii auto, revizie tehnica periodica, ITP, bucse, sistem de iluminat, bujii, planetare, curea de distributie, curea de transmisie, instrumente de bord, cutie de viteza, schimb placute de frana, senzori, montare alarma masina etc.

Ne gasiti la adresa: