Service Auto Oradea

Ne mandrim cu serviciile noastre auto pe care le oferim cu profesionalism si considerare fata de nevoile si pretentiile clientilor nostri. Calitatea lucrarilor se realizeaza intr-un timp rezonabil si la un pret de concurenta asa ca nu astepta si vino sa pui capat problemelor masinii tale.

Indiferent de natura defectiunii macanicii din acest Service Auto vor gasi cea mai buna solutie

Datorita dotarilor noastre moderne si a echipamentului avansat tehnicienii nostri auto vor intampina cu succes problemele masinii tale. Pregatirea lor se ridica la un nivel in care situatiile neplacute sunt depasite cu usurinta. Ei vor identifica sursa defectiunii si vor oferi consultanta pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere. Principalul beneficiu de care se vor bucura soferii care apeleaza la serviciile noastre consta in experienta si siguranta cu care personalul acestui service isi face treaba.

Service Auto din Oradea

Pentru ca ne place sa ne implicam si sa ne ajutam clientii sa-si depaseasca problemele, le dam acestora posibilitatea sa opteze pentru montare de piese atat de la furnizori autorizati cat si din categoria celor second hand. Astfel ei pot opta intotdeauna pentru o solutie confortabila dar si avantajoasa ca pret. Iar printre aceste avantaje se enumara si numara si timpul rapid de executie pentru a va da posibilitatea sa va folositi de masina cat mai repede cu putinta.

Nu exista nici o problema sau defectiune care sa nu poate fi rezolvata in acest Service Auto

Faptul ca dispunem de un echipament performant si de mecanici cu experienta putem spune ca masina ta se va afla inca de la inceput pe maini bune. Cu ajutorul diagnozei auto putem realiza sursa oricarei defectiuni si pe mai departe va vom pune la dispozitie un plan de metenanta adecvat. Printre situatiile neplacute pe care masina ta le poate avea, urmatoarele lucrari fac deja parte din rutina noastra zilnica: tinichigerie auto, electrica auto, electronica auto, vopsitorie auto, mecanica auto.

Fie ca vorbim de cutia de viteza, de aer conditionat auto, sau de curea de transmisie, curea de distributie, revizie tehnica periodica, ITP, filtru de ulei, schimb de ulei, filtru de aer, filtru de polen, filtru de carburant, bujii, injectoare, planetare, revizii de motor, amortizoare, senzori, montare alarma auto, instrumente de bord etc.

Ne gasiti la adresa: