Service Auto Piatra Neamt

Atunci cand masina ta se afla intr-o situatie complicata si ai nevoie urgenta de o rezolvare, noi te putem ajuta prin serviciile noastre auto de calitate si asta fara sa te facem sa iti asumi un efort financiar exagerat. Planul de realizare al lucrarilor auto se face pe masura bugetului de care dispui dar si la nivelul cerintelor si indicatiilor dumneavoastra.

Echipa de mecanici pe care noi am format-o va ofera in cadrul acestui Service Auto servicii de calitate inalta

Datorita multimii situatiilor cu care tehnicienii nostri auto s-au confruntat, acestia si-au format un nivel de experienta care va va ajuta sa depasiti cu usurinta orice obstacol. Dotarile si echipamentul de care dispun mecanicii nostri, orice problema de natura tehnica va putea fi depasita cu succes. Pentru ca ne place ceea ce facem, oferim din entuziasmul nostru si clientilor cu care comunicam pentru stabilirea celui mai bun plan de urmat spre realizarea reparatiei.

Service Auto din Piatra Neamt

Consultanta pe care o veti primi in acest service va va ajuta sa intelegi mai bine natura problemei masinii dumneavoastra si veti avea posibilitatea de a urmari de-aproape intregul proces. Poti de asemenea sa optezi pentru calitatea si pretul pieselor deoarece iti punem la dispozitie o gama completa si variata de la cei mai buni furnizori de branduri cunoscute si testate precum si piese second hand.

In acest service auto avem capacitatea de a ne ocupa de orice fel de problema de mecanica

Tipologiile de reparatii pe care le putem efectua cuprind categorii precum mecanica auto, diagnoza auto, vopsitorie auto, electrica auto, tinichigerie auto si electronica auto. Putem realiza revizii tehnice, precum si revizie tehnica periodica, ITP. Reparam cu succes orice defectiune si problema aparuta precum curea de distributie, curea de transmisie, bucse, bujii, planetare, injectoare, schimb de ulei, schimb fe filtre auto, filtru de carburant, filtru de ulei, filtru de aer, filtru de polen, instrumente de bord, sistem de iluminat, instalatie de bord, montam senzori auto, montare alarma auto, schimb placute de frana, cutie de viteza, remediem problemele ambreiajului precum si o serie de alte nereguli cu care ne-am obisnuit si stim exact cum sa aplicam orice solutie.

Ne gasiti la adresa: