Service Auto Pitesti

Indiferent de pretentiile dumneavoastra aici veti primi cele mai bune servicii auto care se vor adapta nu doar unui interval de timp cat mai scurt dar va tine cont si de posibilitatile dumneavoastra financiare. Lucrul cel mai important pe care noi punem pret este acela de a dezvolta o relatie de incredere cu clientii nostri care sa ii faca pe acestia sa revina la noi dar si sa ne recomande pe mai departe cunoscutilor lor.

Daca te afli intr-o situatie tehnica neplacuta, in acest Service Auto vei gasi cea mai buna rezolvare

Oferim o gama larga de servicii de mentenanta dedicate mai tuturor tipurilor de masini, unde o echipa de mecanici cu experienta si bine pregatiti vor alege intotdeauna cea mai buna si eficienta varianta. Vor sta in legatura cu cerintele si nevoile dumneavoastra in permanenta ca sa alegeti cea mai buna solutie pentru problemle tehnice survenite. Datorita faptului ca suntem dotati cu echipament modern si de calitate, lucrarile realizate permit ca ofertele noastre sa se incadreze in cele mai optimiste limite ale cerintelor si posibilitatilor de care dispuneti.

Service Auto din Pitesti

Cand nu te mai poti baza pe masina ta atunci nu exista prioritate mai mare decat remedierea problemelor survenite. Chiar daca iti faci griji cu privire la banii pe care va trebui sa ii cheltui sau la calitatea lucrarii, odata ce vei apela la noi vei intelege rapid de ce clientii nostri aleg sa se intoarca de fiecare data si sa ne ofere increderea lor. Ofertele noastre iau in considerare atat natura tehnica a defectiunii dar si partea financiara de care dispuneti. Prin flexibilitate va oferim nenumarate variante din care veti putea alege de la piese de cea mai inalta calitate la cele second hand, ca la sfarsitul zilei sa puteti sa va continuati treburile si sa plecati multumit de la noi.

Serviciile de calitate din cadrul acestui Service Auto iau in calcul o gama completa de reparatii

Pentru a ne asigura ca nu te punem pe drumuri degeaba si ca odata ajuns la noi vei beneficia de siguranta lucrarii si de confortul experientei mecanicilor nostri, ne-am specializat pe o arie cat mai vasta de reparatii si lucrari de mentenanta. Veti avea acces la servicii de tinichigerie auro, la atelierul nostru de vopsitorie auto, mecanica auto, electrica auto si binenteles electronica auto. De asemenea putem inlocui un spectru vast de piese de la cele de marci renumite pana la cele second hand pentru a ne plia cat mai bine pe pretentiile dumneavoastra. Intr-o egala masura executam si revizii tehnice printre care si revizia tehnica periodica, ITP.

Orice obstacol este depasit cu incredere si usurinta de catre personalul nostru calificat de la bujii, bucse, planetare, injectoare, schimb de ulei, schimb filtru de ulei, fitrlu de carburant, filtru de polen, filtru de aer, sistem de iluminat, instrumente de bord, montare alarma masina, montare senzori auto, curea de transmisie, curea de distributie, aer conditionat auto, suspensii, placute de frana, cutie de viteza si o gramada de alte lucrari.

Ne gasiti la adresa: