Service Auto Ramnicu Valcea

De cate ori nimeresti in situatii tehnice neplacute si nu stii cum sa le rezolvi, service-ul nostru iti sta la dispozitie cu solutii pentru toate tipurile de probleme de natura mecanica. Si pentru ca tinem cont de parerile dumneavoastra cat si de posibilitatile financiare de care dispuneti veti depasi intr-un mod cat mai confortabil toate neplacerile cauzate de defectiunile suferite.

Prin expertiza de calitate si profesionism personalul calificat al acestui Service Auto remediaza orice neplacere mecanica

Datorita unei experiente indelungate si a unei vaste comunitati de clienti multumiti de ofertele noastre am ajuns astazi sa fim cea mai buna firma de reparatii din Ramnicu Valcea. Indiferent de tipul masinii tale, vom adapta planul de mentenanta in functie de cerintele si pretentiile dumneavoastra punandu-va la dispozitie o consultanta de top. Capacitatile noastre tehnice precum si dotarile performante de care dispunem va asigura remedierea oricarei defectiuni in cel mai eficient si simplu mod posibil.

Service Auto din Ramnicu Valcea

Nimic nu este mai important pentru un sofer atunci cand vine vorba de o remediere tehnica decat durata intervalului de timp pe care acesta trebuie sa-l petreaca fara masina. Din acest motiv noi operam in cel mai eficient si rapid mod fara sa iti tinem masina pe rampa mai mult decat este necesar. Prioritatile noastre se ridica pana la nivelul in care am reusit deja sa personalizam planul de mentenanta astfel incat sa cuprinda pretentiile dumneavoastra cat si sa se incadreze in intervalul de cheltuieli pe care vi l-ati programat.

In acest Service Auto suntem specializati in rezolvarea tuturor tipurilor de defectiuni tehnice

Eficienta este principala caracteristica a profesionalismului echipei noastre de mecanici. Experienta si daruirea lor sunt remarcate in multitudinea de servicii auto pe care acestia le intreprind. Ofertele noastre includ o gama completa de servicii care se extind de la realizare de revizii precum revizia tehnica periodica, ITP, la defectiuni ce tine de mecanica auto, electrica auto, tinichigerie auto, electronica auto si vopsitorie auto. Indiferent de gradul de dificultate si de uzura a problemelor survenite ne ocupam si de schimb de ulei, montare aer conditionat, sistem de alarma masina, senzori, bujii, bucse, injectoare, planetare, suspensii, filtru de aer, filtru de ulei, filtru de carburant, filtru de polen, schimb de placute de frana, instrumente de bord, sistem de iluminat, cutie de viteza, curea de distributie, curea de transmisie, planetare si altele.

Ne gasiti la adresa: