Service Auto Sector 3 Bucuresti

Reprezentam cea mai buna alegere pentru rezolvarea problemelor masinii tale oferind servicii auto complete de intretinere si mentenanta la cele mai bune preturi. De asemenea asiguram calitatea lucrarilor noastre in cel mai scurt timp posibil.

Un Service Auto adaptat oricarei probleme

Mecanicii nostri au o experitenta vasta in ceea ce priveste toate tipurile de defectiuni si operatiuni de intretinere auto. Pentru ca intelegem nevoile clientilor care apeleaza la serviciile noastre, le punem la dispozitie o serie intreaga de mijloace si solutii dovedite prin care acestia isi pot adapta pretentiile pe masura posibilitatilor financiare.

Service Auto Bucuresti Sector 3

Un sofer fara masina este ca un alergator fara picioare, de aceea in toate operatiunile noastre timpul reprezinta un factor major pentru remedierea problemelor auto. Si pentru ca ne mandrim cu calitatea serviciilor noastre la sfarsitul fiecarei proceduri clientul primeste o garantie pentru fiecare lucrare. Daca te afli in Sectorul 3 din Bucuresti alege deci varianta cea mai optima si vino sa scapi de griji.

Acest Service Auto ofera o gama completa de produse si servicii auto

Indiferent de dificultatile cu care te confrunti, in acest atelier auto vom avea grija de rezolvarea tuturor problemele masinii tale.

Serviciile noastre cuprind: schimb de consumabile, cum ar fi schimbul de ulei, filtre de aer, filtru de polen, schimb de placute de frana, reparatii de electrica auto si electronica, diagnoza auto, reparatii aer conditionat auto, alternatoare, reparatii sistem de iluminat, instrumente de bord, cutii de viteza, curele de transmisie, curele de distributie, planetare, bucse, bujii, toba si sisteme de evacuare, injectoare, tinichigerie auto dar si servicii de vopsitorie auto si nu numai.

Ne gasiti la adresa: