Service Auto Sector 4 Bucuresti

Vino in service-ul nostru auto autorizat si descopera calitatea celor mai bune servicii auto de pe piata. Echipa noastra de mecanici profesionisti va fi alaturi de tine si va avea grija ca toate problemele masinii tale sa fie remediate in cel mai scurt timp posibil, la nivelul pretentiilor tale dar si pe masura posibilitatilor financiare de care dispui.

Compenetentele si dotarea acestui Service Auto va gestiona orice problema a masinii tale

Profesionalismul mecanicilor nostri este dovedit de miile de lucrari pe care acestia le-au realizat de-a lungul timpului dar si de tehnica si doatarile din acest atelier auto. Indiferent de natura defectiunii, experienta noastra va gasi intotdeauna o solutie satisfacatoare care va reda viata masinii tale in cel mai eficient mod cu putinta.

Service Auto Bucuresti Sector 4

Cand masina ta intampina o problema tehnica cea mai buna solutie este sa gasesti un service de specialitate care poate sa te scoata din acest impas in cel mai scurt timp posibil.

Si binenteles trebuie sa ai o siguranta ca lucrarea realizata este executata corect si ca nu te vei trezi mai tarziu pus intr-o situatie neplacuta. Pentru acest motiv toti clientii care apeleaza la noi vor primi o garantie care sa ateste calitatea solutiilor noastre.

Un Service Auto autorizat ce va pune la dispozitie servicii complete de mecanica auto

Pentru a ne asigura ca avem toate mijloacele necesare pentru rezolvarea oricarei neplaceri, in atelierul nostru auto dispunem atat de tehnicieni profesionisti cat si de echipament specializat.

Putem sa evaluam si sa implementam cele mai bune solutii pentru reparatii de mecanica auto, eletrica auto si electronica, schimb de piese noi si second hand, aer conditionat masina, sistem de iluminare, sistem de evacuare, toba masina, bujii, injectoare, bucse, planetare, curea de transmisie, curea de distributie, senzori, amortizoare, placute de frana, schimb filtru de ulei si de aer si multe multe altele. De asemenea va punem la dispozitie si atelierul nostru de tinichigerie auto si de vopsitorie auto.

Ne gasiti la adresa: