Service Auto Sector 6 Bucuresti

Ca sa gasesti un service auto bun si sa faci o asemenea alegere pentru masina ta poate reprezenta pentru multi soferi o provocare, insa pentru cei care au mai apelat la serviciile noastre solutia este una simpla si usoara. In acest service auto autorizat avem grija ca toti clientii nostri sa poata pleca multumiti si cu incredere in solutiile aplicate de catre tehnicieni profesionisti.

Te poti baza pe serviciile rapide si de calitatea oferite de acest Service Auto

A te lasa pe mana noastra inseamna a scapa de griji si de a te asigura ca mai tarziu acestea nu vor reveni. Indiferent ca vorbim de daune majore sau de lucrari de intretinere regulate, mecanicii nostri iti vor pune la dispozitie anii lor de experienta cu fiecare marca de masina ca tu sa poti sa te bucuri de masina ta cat mai mult timp fara a mai baga iar bani in ea pe lucruri ce ar fi putut fi prevenite prin atentie si profesionalism.

Service Auto Bucuresti Sector 6

Mecanicii nostri specialisti sunt bine echipati si opereaza fiind dotati cu scule de calitate, stiind sa ofere in orice situatie consultanta tehnica ce ia in considerare atat cerintele dumneavoastra cat si posibilitatile financiare de care dispuneti. Pentru noi problemele masinii tale nu sunt doar o afacere ci si un mod prin care punem in practica ceea ce ne place, unde fiecare provocare si fiecare obstacol depasit ne motiveaza sa imbunatatim si sa extindem excelenta serviciilor noastre.

Daca esti pe aceasta pagina inseamna ca ai cautat cel mai bun Service Auto si ai ajuns unde trebuie

Prin grija pe care noi o purtam clientilor nostri oferim servicii complete pentru cei care sa-si repare masina. Punem la dispozitia acestora lucrari de mecanica auto, de diagnoza, de electrica auto si electronica, dar si de tichinigerie sau vopsitorie auto. Alte probleme pe care le-ai mai putea avea isi vor gasi rezolvarea indiferent de natura lor, de la schimb de piese second hand sau comandate de la cei mai buni furnizori, ori schimb de filtre de ulei, filtre de aer, filtre de polen, filtru de combustibil si absolut orige gen de revizie auto si chiar si revizia tehnica periodica, ITP.

Aici ne ocupam de tot: bucse, bujii, planetare, curea de distributie, curea de transmisie, sistem de iluminat, instrumente de bord, cutie de viteza, schimb placute de frana, senzori, montare alarma de masina, etc. Vino deci in service-ul nostru autorizat si bucura-te de masina ta din nou.

Ne gasiti la adresa: