Service Auto Sibiu

Daca ai dificultati in alegerea unui service auto profesionist care sa corespuna pretentiilor si bugetului dumneavoastra atunci ati ajuns unde trebuie. La noi va veti rezolva problemele intr-un mod cat mai simplu si eficient pentru dumneavoastra. De-a lungul timpului am format o legatura stransa cu clientii nostri pentru ca am stiut sa le respectam si sa le implinim intr-un favorabil asteptarile. Acest lucru a fost posibil datorita vastei noastre experiente si implicarii de care mecanicii nostri stiu sa dea dovada zi de zi.

Misiunea acestui Service Auto este aceea de a-ti castiga increderea si a-ti demonstra de ce trebuie sa fim in lista ta de contacte

In momentul in care observi ca masina ta da semne de uzura sau pur simplu a intervenit o defectiune noi suntem cea mai buna varianta pentru rezolvarea complicatiilor survenite.

Indiferent cat de complexa este complicatia de natura auto cu care te confrunti, prin experienta si profesionalismul mecanicilor nostri vom gasi cea mai eficienta solutie pentru masina ta. Luand in considerare si punctul de vedere al soferilor, personalul nostru calificat vor concepe cel mai indicat plan de mentenanta croit pe masura bugetului si pretentiilor voastre.

Ne mandrim ca fiind un Service Auto cu cele mai performante si accesibile servicii din zona orasului Sibiu

Pentru ca importanta unei masini este covarsitoare si planurile tale pot stagna in cazul unei avarii, in cadrul realizarii serviciilor noastre consideram timpul ca fiind unul din elementele cele mai importante. Chiar daca te confrunti cu o situatie complexa din punctul tau de vedere, trebuie sa realizezi ca pentru profesionalismul mecanicilor nostri, aceste situatii sunt o simpla rutina.

Gama noastre variata de servicii pe care le oferim cuprinde numeroase lucrari de mecanica auto, tinichigerie auto, electronica auto, electrica auto si diagnoza auto. Acestea contin diferite tipuri de repratii precum schimb de piese, noi sau second hand, revizii precum revizia tehnica periodica, ITP, schim de ulei, curea de transmisie, schimb de filtre, curea de distributie, filtru de polen, filtru de carburant, filtru de aer, filtru de ulei, injectoare, planetare, bujii, bucse, suspensii, cutie de viteza, ambreiaj, montare alarma auto, senzori auto, intrumenste de bord, sistem de iluminat, amortizoare, aer conditionat auto si multe alte operatiuni.

Un Service Auto ce livreaza calitate inalte la cele cele mai avantajoase preturi din Sibiu

In preturile pe care noi le practicam includem garantie, calitate si profesionalism ca masina ta sa primeasca cele mai bune servicii de mentenanta auto. In functie de preferinte, clientii pot opta pentru cel mai bun plan de reparatii care sa se incadreze atat in asteptarile financiare. Acest lucru este asigurat de modul in care reusim sa optimizam ofertele noastre, folosind atat piese noi in functie de calitatea dorita dar piese second hand.

Ne gasiti la adresa: