Service Auto Targu Mures

Va punem la dispozitie cele mai bune variante de solutionare a defectiunilor masinii tale, printr-o gama completa de oferte de mentenanta auto fata de care am reusit in timp sa cream un echilibru cat mai bun intre calitate si pret. Iar toate acestea sunt furnizate intr-un timp rapid si rezonabil.

Acest Service Auto este dedicat celor care doresc ca solutiile auto sa fie cat mai flexibile si adaptate nevoilor fiecarui sofer in parte

Succesul unei bune lucrari de mentenanta este asigurat in primul rand de expertiza si calificare echipei de mecanici. Personalul nostru calificat a trecut prin nenumarate experiente similare dumneavoastra si pentru acest motiv noi am dus calitatea la rang de rutina. In functie de bugetul de care dispuneti, vom adapta nevoile masinii dumneavoastra astfel incat impreuna sa gasim cea mai favorabila varianta de mentenanta.

Service Auto din Targu Mures

Pentru ca stim cat de mult esti incurcat de faptul ca masina ta nu mai poate sa iti ofere mobilitatea de care te burai inainte, acordam o deosebita atentiei timpului in care o lucrare trebuie solutionata. Dar principalul obiectiv al nostru este acela de a ne asigura ca fiecare reparatie sa fie realizata corespunzator si cu atentie fata de calitatea serviciilor furnizate. Eficienta muncii unor profesionisti te scapa de cheltuieli si batai de cap pe mai tarziu.

Indiferent de natura defectiunii tale in acest Service Auto vei scapa de griji

Cele mai adecvate masuri de mentenanta vor fi luate in calcul si mai ales vom concepe impreuna cu clientii nostri planul corespunzator pentru a rezolva situatia lor neplacuta.

Prin acest mod si prin faptul ca oferim garantie fiecarei lucrari si proceduri de reparatie auto, poti sa vii cu incredere ca la noi vei cel mai bun mod de a scapa de complicatii. Aici executam lucrari de mecanica auto, vopsitorie auto, tinichigerie auto, electrica auto, electronica auto si diagnoza auto. Ne ocupam de schimbul de piese noi ori second hand, in functie de preferintele dumneavoastra, de schimb de filtre, filtru de polen, filtru de carburant, filtru de aer, fitlru de ulei, schimb de ulei, curea de transmisie, curea de distributie, cutie de viteza, bucse, bujii, instrumente de bord, sisteme de iluminta, reparatii sistem de evacuare, toba, alternatoare, placute de frana, suspensii, bucse, bujii, injectoare, ITP alte revizii, revizie de motor si altele.

Ne gasiti la adresa: