Service Auto Timisoara

Odata ce vei trece pragul atelierelor noastre vei intelege de ce suntem considerati de catre clientii care ne recomanda drept cel mai bun service din Suceava. Echipa noastra de mecanici profesionisti va sta alaturi de dumneavoastra pe parcursul intregului proces de mentenanta si te va ajuta sa hotarasti cel mai bun curs de urmat pentru masina ta atat din punct de vedere calitativ cat si financiar.

Echipamentul de calitate si determinarea echipei noastre de mecanici fac din acest Service Auto cea mai buna alegere

Personalul calificat pe care vi-l punem la dispozitie au o pregatire temeinica si o experienta extinsa care va face ca orice problema de natura tehnica sa fie rezolvata in cel mai eficient si performant mod posibil. Indiferent de nivelul de dificultate al serviciului de mentenanta prestat de la noi veti pleca dor cu cea mai buna solutie pentru masina ta.

Service Auto din Timisoara

Pentru ca oferim un spectru larg de servicii este inevitabil ca la noi sa nu gasesti o rezolvare favorabila oricarei probleme de natura tehnica de care sufera masina ta. De asemenea implementarea unei solutii mecanice se face in cel scurt timp posibil ca tu sa te poti bucura de masina ta in continuare fara a trece printr-un disconfort mai mare decat este cazul.

Indiferent de varianta aleasa, lucrarile de mentenanta se fac temeinic si respectand un set de reguli stricte pentru ca mai tarziu problemele remediate sa nu reapara si tocmai pentru acest lucru oferim garantie fiecarei reparatii ce se realizeaza prin noi.

Gama noastra completa de servicii pe care le oferim in acest Service Auto va asigura rezolvarea oricarei defectiuni

Va punem la dispozitie cea mai buna expertiza de mecanica auto cu ajutorul profesionistilor nostri care impreuna cu cele mai moderne mijloace si echipamente din domeniu vor reusi sa va readuca masina in stare optima de functionare.

Ofertele noastre cuprind servicii de reparatii si mentenanta de mecanica auto, tinichicgerie auto, vopsitorie auto, electrica auto, diagnoza auto si electronica auto. Fie ca vorbim de revizii tehnice, revizie tehnica periodica, ITP, schimb de piese auto noi si second hand, bujii, bucse, planetare, suspensii, amortizoare, cutie de viteza, sisteme de iluminat, montare alarma auto, senzori, sisteme de evacuare, toba, instrumente de bord, schimb de ulei, schimb de filtre, filtru de polen, filtru de carburant, filtru de aer, filtru de ulei, revizii de motor si alte operatiuni care vor garanta remedierea oricarei probleme a masinii tale.

Ne gasiti la adresa: