Specialisti in mecanica si electromecanica

Servicii de intretinere si
reparatii auto din Bistrita-Nasaud

Deviza noastra: Mai bine previi decat sa repari. Afla tot ce putem face pentru a va mentine masina in stare excelenta pentru mai mult timp. Atunci cand apar semnale neobisnuite la masina, trebuie sa rezolvi ceea ce este necesar masinii tale, pentru a evita daune suplimentare.

Suna acum

Mecanica si electromecanica

Evolutia tehnologica si adaptarea stau la baza serviicilor noastre. Dispunem de facilitati moderne si adaptate cu cea mai recenta tehnologie din domeniu.

Profesionalism

De ani de zile ne concentram experienta si profesionalismul pe oferirea celor mai bune rezultate si rezolvarea tuturor tipurilor de probleme pe care le prezinta vehiculele clientilor nostri.

Experienta vasta

Secretul anilor de experienta a atelierului nostru mecanic se afla in combinatia unei echipe de profesionisti specializati si a facilitatilor dotate cu utilaje de ultima generatie.

SERVICE 247
Servicii auto Bistrita pentru toate buzunarele

Specialisti in mecanica si electromecanica

Servicii auto Bistrita pentru toate buzunarele

Service auto Bistrita ofera solutii adaptate nevoilor si bugetului fiecarui client. Suntem un atelier de masini multi-brand, realizam reparatii de tot felul, indiferent ca vorbim de masini cu cutie manuala sau automata. Specialistii nostri in domeniu asigura diagnisticarea si rezolvarea oricarei probleme legate de transmisia automata, cutiile de viteze – nicio problema nu este un mister pentru noi.

Telefon comenzi: 0733577341 Servicii auto Bistrita pentru toate buzunarele

Piese de la marci de top si calitate garantata

Tu vei decide cu ce piesa vei inlocui; originala sau adaptata, cu un raport optim calitate/pret.

Specialisti in mecanica si electromecanica

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Specialisti in mecanica si electromecanica

Intretinerea si reparare mecanica

Avem servicii de intretinere si reparare adaptate nevoilor tale. Toate serviciile noastre includ o inspectie generala a vehicului, atat diesel cat si benzina, unde efectuam o intretinere care include in toate cazurile schimbul de ulei, nivelul lichidului de racire si nivelul lichidului de spalare a parbrizului.
In plus, vom efectua un test de siguranta care ne ajuta sa identificam posibile probleme si anomalii pe care vehiculul le-ar putea prezenta. Indiferent de vechimea masinii sau de kilometrajul acesteia, la service auto Bistrita avem personal tehnic cu cunostinte si pregatirea necesara.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Intretinerea si reparare mecanica

Specialisti in mecanica si electromecanica

Cu noi pleci in siguranta la drum

0733577341

Poate ai trecut prin Bistrita in drum spre Beclean, Nasaud sau Colibita si ti s-a stricat masina. Nu-ti face mari griji, contacteaza-ne acum pentru o programare rapida si sigura. Vei pleca linistit la drum. Daca ai de ajuns la Colibita pentru un sejur de vis, iti poti lasa masina la noi si iti vom oferi alta pentru deplasarea in vacanta.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341