Alege service-ul potrivit pentru tine!

Cauti un service auto bun
in judetul Gorj?

Ai venit exact unde trebuie. Service-ul nostru auto din Targu Jiu iti garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, iar expertii nostri contribuie la calitatea serviciilor oferite. Daca esti din Targu Jiu, Novaci, Rovinari sau Tismana, hai cu masina la service-ul auto din Targu Jiu, iar noi ii vom oferi mentenanta de care are nevoie.

Suna

ITP

Service-ul nostru auto ofera servicii de verificare ITP pe o statie autorizata cu aparatura performanta. Inspectia tehnica nu doar ca e necesara, insa iti ofera siguranta atat tie, cat si celorlalti participanti la trafic.

Constatari corecte

Daca in urma unei inspectii tehnice, depistam nereguli in functionalitatea masinii tale, ne asiguram sa iti oferim o constatare corecta si transparenta, o oferta pe masura si un deviz estimativ al nevoilor masinii tale.

Servicii de intretinere

Oferim servicii de intretinere a masinii tale la cel mai bun pret de pe piata. Calitatea serviciilor noastre este neindoielnica, drept dovada sta lista de clienti fideli pe care o avem. Nu ne limitam doar la intretinere auto, ci reparam orice defectiune apare la masina ta.

SERVICE 247
Servicii complete

Alege service-ul potrivit pentru tine!

Servicii complete

Chiar daca vorbim de reparatii complexe, chiar daca vorbim de mentenanta de rutina, in cadrul service-ului nostru vei gasi o gama cuprinzatoare de servicii necesare nevoilor masinii tale. Cu orice problema se confrunta masina ta, noi o putem remedia datorita experientei echipei noastre tehnice si datorita echipamentelor tehnice de ultime generatie din dotare. Cand vii la noi, pregateste-te sa descoperi cel mai bun service auto din Targu-Jiu.

Telefon comenzi: 0733577341 Servicii complete

Ai nevoie de un reglaj de directie?

Afla tot ce trebuie sa stii despre reglajul de directie in service-ul nostru auto.

Alege service-ul potrivit pentru tine!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Alege service-ul potrivit pentru tine!

Noi te ajutam

Toata lumea a auzit de Constantin Brancusi, unul din cei mai importanti sculptori din Romania. Cel care a creat Poarta Sarutului, Masa tacerii si Coloana Infinitului. Toate acestea se afla chiar in Targul Jiu. Daca ajungi aici iar masina ta se afla in impas, tot ce ai de facut este sa ne contactezi, iar noi iti sarim in ajutor in cel mai scurt timp posibil.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Noi te ajutam

Alege service-ul potrivit pentru tine!

Noi suntem aici pentru tine

0733577341

Expertii nostri iti stau la dispozitie oricand ai nevoie de un sfat bun si de incredere.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341