Intretinere personalizata a masinii

Service auto Zalau - Suntem intotdeauna alaturi de tine

De la asistenta pentru intretinere pana la identificarea si repararea oricarei probleme mecanice. Asiguram eficienta si profesionalism, alaturi de o echipa inalt calificata.

Contacteaza-ne

Profesionalism dedicat

Vrem sa avem grija de masina ta, astfel cat sa o poti conduce fara griji, asigurandu-ne intotdeauna ca este ca in prima zi in care te-ai urcat la volanul acesteia.

Beneficii evidente

Datorita profesionalismului castigat din experienta, putem realiza reparatii la masini de toate marcile.

Punctualitate

Operam rapid si optim. Structura noastra interna si spatiul optimizat ne permite sa gestionam fiecare lucrare in totala autonomie, cu sprijinul echipamentelor moderne.

SERVICE 247
Echilibrare anvelope pentru condus fara stres

Intretinere personalizata a masinii

Echilibrare anvelope pentru condus fara stres

Echilibrarea statica sau dinamica serveste pentru a face rotatia jantelor omogena cu cauciucul si se realizeaza prin fixarea contragreutatilor atat pe partea interioara cat si pe cea exterioara a jantei. La atelierul nostru auto, masina va fi analizata folosind scule care verifica dezechilibrul dintre axa de rotatie si masa anvelopei. Daca dezechilibrul este prezent, va fi apoi corectat prin aplicarea de contragreutati autoadezive care aduc rotatia axei perfect aliniata cu drumul. Bucura-te de placerea de a conduce – relaxat, sigur, cu atentie!

Telefon comenzi: 0733577341 Echilibrare anvelope pentru condus fara stres

Diagnostic auto extins de un service de 5 stele

Noi intelegem ca ne indreptam spre mobilitatea viitorului, motiv pentru care oferim cele mai bune servicii.

Intretinere personalizata a masinii

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Intretinere personalizata a masinii

Intretinere auto de exceptie

Profesionistii service-ului nostru auto, gratie experientei dobandite de-a lungul anilor si a pasiunii pentru masini si motoare, sunt printre cei mai pregatiti de pe piata si ofera intotdeauna un serviciu eficient si de lunga durata, garantand timpi de executie rapizi. Nu conteaza ca locuiesti in Zalau, ca vii din Jibou sau Simleu Silvaniei: masina ta va fi tratata cu acelasi maxim de seriozitate si analizata detaliata.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Intretinere auto de exceptie

Intretinere personalizata a masinii

Asiguram reparatii si restaurari pentru daune accidentale

0733577341

Salaj este un judet vizitat datorita frumusestilor care-l inconjoara: Gradina botanica din Jibou, Castrul roman Porolissum, Baile Boghis, Silmleul Silvaniei - sunt doat cateva din obiectivele turistice. Bucura-te de toate acestea cat timp masina este in service-ul nostru!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341