Service auto competent

Cel mai bun service auto din judet

Odata ce ajungi in service-ul nostru, vei intelege, fara prea multe cuvinte, de ce suntem cei mai buni. Echipa noastra tehnica iti ofera cea mai buna consultanta auto de care ai nevoie, iar aparatura pe care o folosim in remedierea problemelor tehnice ale masinii este de ultima generatie, motiv pentru care problemele masinii tale se rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Contacteaza-ne

Servicii avantajoase

Pentru ca ne dorim sa avem clienti fideli, multumiti de serviciile pe care le prestam, avem grija sa oferim clientilor si servicii de care sa poata beneficia la urmatoarea vizita in service-ul nostru. Hai in service-ul nostru auto sa iti explicam despre ce este vorba!

Calitate superioara

Anii din urma isi spun cuvantul atunci cand vine vorba de serviciile prestate. Iti garantam ca oferim cele mai bune servicii din punctul de vedere al calitatii. La baza acestora sta experienta colegilor nostri care pun la bataie toate informatiile necesare pentru remedierea oricarei defecituni.

Preturi competitive

Ne asiguram ca preturile pe care le vei gasi in service-ul nostru sunt printre cele mai bune de pe piata. Chiar daca vorbim de piese de schimb noi sau second hand, chiar daca vorbim de manopera pentru serviciile prestate, suntem in top la cele mai bune preturi.

SERVICE 247
Ai o defectiune care necesita service complex?

Service auto competent

Ai o defectiune care necesita service complex?

La noi gasesti exact ce ai nevoie pentru a solutiona problema aparuta la masina ta. Indiferent de complexitatea defectiunii, noi suntem capabili sa o remediem si iti garantam cele mai bune servicii pe care le poti intalni la un service auto. Stim ca ceea ce oferim, este de cea mai buna calitate si ne mandrim cu asta.

Telefon comenzi: 0733577341 Ai o defectiune care necesita service complex?

Din nou probleme cu masina nou cumparata?

In service-ul nostru vei gasi remedierea pe termen lung a problemelor masinii tale.

Service auto competent

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto competent

In orasul plin de istorie, facem ca problemele masinii tale sa fie si ele istorie

Esti in orasul lui Ion Creanga si ai probleme cu masina? Venim in ajutorul tau. La noi vei gasi solutia la defectiunile masinii tale, iar tu mergi sa vizitezi Bojdeuca lui Ion Creanga, casa in care a locuit marele povestitor roman. Noi comunicam cu tine prin telefon pentru ca tu sa nu fii nevoit sa mai vii la service, decat atunci cand masina este functionala si te poate conduce in siguranta mai departe.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
In orasul plin de istorie, facem ca problemele masinii tale sa fie si ele istorie

Service auto competent

Vrei sa vezi cele mai bune preturi?

0733577341

Hai la service-ul nostru auto pentru o diagnoza si un deviz. Iti garantam cele mai competitive preturi, cea mai dinamica echipa si cel mai optim mediu de lucru.

Locatia noastra

Strada Strapungere Silvestru nr. 9, Iasi, Iasi, 700002

Telefon

0733577341