Calitatea face diferenta

Service-ul nostru auto
din inima Romaniei

La service-ul nostru auto nu trebuie sa iti faci nicio grija, grija masinii tale ramane la noi. Pe langa asta, ne asiguram ca ne ocupam si de grija timpului, costurilor si calitatea pe care ti-o oferim. Suntem cei mai buni, pentru ca ne pasa de masina ta si de tine!

Apeleaza!

TIMPUL CONTEAZA

In era vitezei, timpul este foarte important. Din acest motiv, facem tot posibilul ca reparatiile masinii tale sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt pentru ca tu sa iti poti continua activitatile exact cum ti-ai propus.

CALITATE ASIGURATA

Experienta echipei noastre tehnice isi spune cuvantul atunci cand remediem defectiunile oricarei masini. La acest proces, contribuie echipamentele noastre tehnice de ultima generatie si pregatirea mecanicilor in utilizarea lor.

SERVICII SIGURE

Oferim o gama larga de servicii pentru mentenanta sau intretinerea oricarui tip de autovehicul. Datorita colegilor nostri, masina ta va fi functionala si iti va oferi siguranta de care ai nevoie pentru a porni la drum fara griji.

SERVICE 247
Noi avem grija la timp, iar calitatea face diferenta

Calitatea face diferenta

Noi avem grija la timp, iar calitatea face diferenta

Stim cu totii ca in secolul acesta, oamenii nu mai dispun de foarte mult timp, insa calitatea este la fel de importanta. La service-ul nostru auto am gasit o solutie prin care imbinam timpul folosit intr-un mod eficient, cat si calitatea superioara pentru a remedia problemele de orice natura mecanica, electrica sau electronica a unui autovehicul. Echipa noastra de mecanici iti garanteaza cele mai bune servicii in timpul cel mai scurt posibil!

Telefon comenzi: 0733577341 Noi avem grija la timp, iar calitatea face diferenta

La noi, timpul conteaza!

Iti garantam solutionarea defectiunii masinii intr-un timp atat de scurt, ca nici nu o sa iti dau seama ca au fost probleme.

Calitatea face diferenta

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Calitatea face diferenta

Iti repornim masina

Te afli in orasul cu cele mai mici temperaturi din Romania? Adica in Miercurea-Ciuc? Masina ta nu mai porneste? Nicio grija, stim noi cum sa te ajutam pentru a putea porni la drum oriunde ai nevoie, la munca sau in vacanta. Service-ul nostru auto are ca prioritate remedierea problemelor intr-un timp scurt si de calitate.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Iti repornim masina

Calitatea face diferenta

Vrei servicii auto de calitate?

0733577341

Daca esti din Miercurea-Ciuc sau Borsec, noi suntem salvarea masinii tale. Apeleaza-ne atunci cand ai nevoie de ajutorul nostru, nu ezita!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341