Reparatii auto profesioniste

Cele mai ieftine si performante interventii de reparatii auto din Suceava

Gama noastra de servicii este foarte variata: de la service la schimbul de ulei, de la spalare la instalarea accesoriilor pentru modernizarea si cosmetizarea masinii si multe altele. Nu ne limitam doar la zona noastra, suntem un punct de tranzitie pentru oricine ne trece pragul, fie din Vatra Dornei, Falticeni, Gura Humorului sau Radauti.

Fa o programare

Intretinere auto

Masina ta poate avea nevoie de interventii in service din mai multe motive. Insa intotdeauna trebuie remarcata interventia in timp util, deoarece aceasta evita daunele suplimentare, si astfel, reduce costurile de intretinere viitoare. Ai incredere in personalul nostru experimentat si vei fi garantat multumit de lucrare!

Echilibrare anvelope

Pentru ca masina sa mentina fidel traiectoria stabilita, este necesar ca rotile sa nu fie perfect perpendiculare la sol, ci sa fie montate respectand un unghi complex, in directii diferite, definite de producator. Numai in acest mod, poti sa fii sigur ca, atunci cand masina este supusa la solicitari dificile, in special viraje, vor adera corect pe asfalt si vor garanta directionalitatea masinii.

Inspectie tehnica periodica

Efectuarea intretinerii programate este esentiala. Componentele masinii sunt supuze uzurii si, prin urmare, este important sa se intervina inainte de aparitia problemelor mecanice si a defectiunilor. Daca apelezi la noi, ai certitutinea efectuatii tuturor verificarilor si respectarea standardelor companiei, prelungirea duratei de viata a masinii si a performantei tututor componentelor.

SERVICE 247
Verificam si reparam rapid orice masina, cu eficienta maxima

Reparatii auto profesioniste

Verificam si reparam rapid orice masina, cu eficienta maxima

Oferim o gama vasta de servicii auto care vizeaza cresterea performantei, siguranta la volan, durata de viata a vehiculului, economisirea de timp si resurse. Service-ul nostru auto este formula sepciala care include reparatii, intretinere, piese de schimb si multe altele. Programeaza acum interventia, bazandu-te pe specialisti calificati pentru un service complet, sigur si rapid. Nu mai bine faci o plimbare la cetatile Sucevei, treci pe la Vatra Dornei, numita si "Perla Bucovinei" sau vizitezi Salina Cacica? Nicio grija, iti dam masina la schimb!

Telefon comenzi: 0733577341 Verificam si reparam rapid orice masina, cu eficienta maxima

Ne pasa de siguranta ta si a celor din jur

Optimizarea masinii pentru comportamentul rutier in cele mai critice conditii: acceleratie, franare sau viraje stranse.

Reparatii auto profesioniste

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Reparatii auto profesioniste

Reparam atent si in mod profesionist

Nu suntem un simplu service, suntem un punct de experienta, dotat cu aparate de ultima generatie, personal calificat ce poate gestiona orice problema aparuta masinii tale. Service-ul auto este conceput pentru a oferi liniste sufleteasca si siguranta in intretinerea masinii tale si a componentelor sale. De la revizie la vulcanizare, service-ul nostru va oferi intotdeauna ce e mai bun pentru masina ta, insotind fiecare lucrare cu sfaturi atente de catre personalul calificat.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Reparam atent si in mod profesionist

Reparatii auto profesioniste

Va ascultam nevoile, dar va imbunatatim asteptarile

0733577341

Ne eliberam clientii de toata povara de gestionare, garantandu-le servicii sigure, pentru toate nevoile: de la scutere la masini mici, de la SUV-uri la masini sport, de la berline pentru utilizare zilnica la vehicule comerciale.

Locatia noastra

Strada Avram Iancu nr. 3, Suceava, Suceava, 720008

Telefon

0733577341