Service auto aproape de tine!

Service auto Ramnicu-Valcea nu
te lasa la greu!

Service-ul nostru auto Valcea rezolva orice problema posibila aparuta la masina ta. De la schimbul la ulei, pana la vopsitorie sau chiar detailing auto.

Fa o programare

Reparatii caroserie

Ai un mic punct, o zgarietura pe vopseaua masinii tale noi sau tocmai ai fost implicat intr-un accident? Nu dispera, suna acum la service-ul nostru auto si fa o programare rapida! Totul este reparabil!

Costuri rezonabile

Avem instrumente de prima clasa, folosite de cele mai dibace maini si garantam preturi transparente si rezonabile. In plus, estimam costurile si reparam doar ce stabilim exclusiv de comun acord.

Statie ITP

Inspectia tehnica periodica este obligatorie, iar pentru masinile mai vechi de 10 ani aceasta este necesara in fiecare an. Echipa noastra bine instruita alaturi de echipamente performante realizeaza verificarea ITP in timp record.

SERVICE 247
Serviciile noastre

Service auto aproape de tine!

Serviciile noastre

Reparatii auto de la A la Z, ce includ servicii de mecanica electrica auto electronica auto, tinichigerie auto, diagnoza si schimb de piese, bucse, planetare, injectoare, revizii, aer conditionat auto, cutie de viteza, filtru de ulei, schimb de ulei, filtru de aer, filtru de polen, placute de frana, curea de transmisie, curea de distributie, senzori, amortizore, bujii, instalatii de iluminat si altele.

Telefon comenzi: 0733577341 Serviciile noastre

Vrei un service de incredere?

Service-ul nostru auto iti sta la dispozitie in Valcea pentru orice nevoie are masina ta.

Service auto aproape de tine!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto aproape de tine!

Reparatii auto pe asigurare

In caz ce accident, ce faci? Alege service-ul auto de incredere! Datorita relatiei excelente de colaborare cu cele mai comune companii de asigurari, suntem capabili sa gestionam intreaga activitate birocratica a cererilor de despagubire pentru clientii nostril din intreaga regiune. Doar suna-ne in caz de avarie si vom fi bucurosi sa iti oferim asistenta personala de care ai nevoie in aceste momente. Nu conteaza ca ai domiciliul in Dragasani, Calimanesti, Brezoi sau Berbesti.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Reparatii auto pe asigurare

Service auto aproape de tine!

Te afli in Valcea si ai nevoie de ajutor?

0733577341

Ai masina la service-ul nostru pentru reparatii? Ai nevoie de masina non stop? Nicio grija, poti alege din masinile noastre disponibile, masini mici sau break, la costuri extrem de accesibile. Du-te linistit la Caciulata, la Salina Ocnele Mari, la Zoo, lacul Vidra sau la Voineasa. Te sunam noi cand e gata masina!

Locatia noastra

Strada Strandului nr. 1, Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea, 240015

Telefon

0733577341