Masina, draga mea masina!

Cel mai la indemana
service auto Foscani

Gama larga de servicii acopera lucrari de mecanica auto, tinichigerie, electrica auto si electronica, vopsitorie auto, diagnoza, revizie tehnica periodica (statie ITP) si toate operatiunile conexe acestora.

Fa o programare

Reparatii auto specializate

Service-ul nostru auto nu doar ca are capabilitatea de a oferi servicii de reparatii a vehicului deteriorate si sa limiteze disconfortul soferului oferind o masina de schimb pe toata perioada service-ului, si ci asiguram toate reparatiile necesare pentru a restabili functionarea deplina a masinii. Datorita parteneriatelor noastre cu principalele marci din sector, piesele de schimb sunt intotdeauna de prima calitate.

Comunicare transparenta

Atelierul auto are mare grija de relatia directa cu clientul, motiv pentru care garantam o comunicare transparenta si la timp, oferte reale, conforme cu preturile pietei, cat si costuri personalizate in conformitate cu calitatea muncii. Nu conteaza ca vii din Focsani, Adjud, Marasesti sau Odobesti, fiecare client va fi tratat cu acelasi respect si corectitudine.

Costuri personalizate

Pentru romani si nu numai, masinile sunt intotdeauna un element destul de impovarator pentru bugetele familiei, iar cheltuielile legate de inspectii auto, service periodic sau reparatii neprevazute sunt, adesea, o gaura in bugetul lunar. Serviceul nostru auto asigura reparatii mecanice si electronice la cele mai optiizate costuri, in functie de fiecare client, indiferent de marca.

SERVICE 247
Dinamica si punctualitate

Masina, draga mea masina!

Dinamica si punctualitate

Service auto Focsani ofera servicii precise si complete atat la nivel tehnic cat si birocratic, datorita profesionalismului si abilitatilor specifice fiecarui membru al personalului calificat, cu multi ani experienta in sector. Cu precizie si punctualitate, vom fi intotdeauna in masura sa iti satisfacem toate nevoile, garantand asistenta complete si un serviciu clar si transparent din punct de vedere economic si administrativ.

Telefon comenzi: 0733577341 Dinamica si punctualitate

Statie ITP

Inspectia tehnica periodica obligatorie realizata profesionist, in timp record.

Masina, draga mea masina!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Masina, draga mea masina!

Diagnoza auto de specialitate

Indiferent cat de bine este intretinuta o masina, datorita uzurii apar de obicei vicii ascunse ce pot duce la defectiuni majore pe viitor. Service-ul nostru este utilat cu echipament modern ce poate depista toate tipurile de astfel de probleme.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Diagnoza auto de specialitate

Masina, draga mea masina!

Punct de referinta in Foscani si imprejurimi pentru reparatii auto

0733577341

Deoarece reparatiile pot dura ceva timp, mai ales daca problema este la motor, Service-ul nostru auto Vrancea va ofera cea mai avantajoasa solutie: profitati de zona, luati-va o cazare daca nu locuiti aici si vizitati Muzeul Vrancea, rezervatia naturala Cheile Tisitei, domeniile viticole Vrancea,statiunea Lepsa sau Lacul Negru.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341