Consolidam functionalitatea masinilor

Incredinteaza masina in
mainile noastre fara cel mai mic stres

Esti in sectorul 6 si ai ramas cu masina in drum? La service-ul nostru auto ai oricand loc pentru a efectua toate reparatiile necesare. Contacteaza-ne acum si fa o programare rapida, pentru a obtine un diagnostic real si pentru a economisi timp, efort si bani cu cautarea altor solutii.

Suna acum

Programare respectata

Fixam data programarii impreuna, in functie de disponibilitatea ta si de orarul tehnicienilor experti in mecanica, electronica, sunet, senzori sau orice alte probleme intampini cu masina. Nu conteaza ca esti din sectorul 6 sau imprejurimi, garantam acelasi respect!

Transparenta

Diagnosticam corect, efectuam revizii detaliate si atente, facem recomandarile necesare si reparam ceea ce stabilim doar de comun acord, cu piese noi sau second-hand, in functie de preferinte.

Buget controlat

Ne angajam sa respectam bugetul de care dispui pentru reparatiile necesare, Oferim preturi corecte si clar definite, in conformitate cu o lista de preturi pentru manopera si piese. Garantiile producatorului sunt intotdeauna pastrate.

SERVICE 247
Nu mai amana data interventiilor la masina din cauza lipsei de timp!

Consolidam functionalitatea masinilor

Nu mai amana data interventiilor la masina din cauza lipsei de timp!

Nu mai pierde timpul cu calatorii inutile in cautarea celui mai bun service auto din sectorul 6, pentru ca l-ai gasit deja! Esti la un telefon distanta. Simplifica procedura si economiseste timp.
Schimbul de ulei ulei trebuie efectuat in mod regulat pentru a asigura functionarea corecta a vehicului. La fiecare 10.000-15.000 de kilometri ar trebui schimbat uleiul la motoarele pe benzina si cam la 7.000 de kilometri pentru motorina. Deci cam o data pe an, treci pe la noi!

Telefon comenzi: 0733577341 Nu mai amana data interventiilor la masina din cauza lipsei de timp!

Nu inghetam garantia producatorului

Lucram intotdeauna in conformitate cu recomandarile specifice fiecarui vehicul, cu servicii complete de reparatii si intretinere auto.

Consolidam functionalitatea masinilor

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Consolidam functionalitatea masinilor

Cel mai bun service din sectorul 6 pentru masina ta

Folosim cele mai avansate tehnologii si instrumente de diagnosticare si reparatii, avem definit un perimetru sigur in jurul vehicului si recomandam doar piese noi si originale ale producatorilor. Nu conteaza ca vii din Ghencea, Drumu Taberei, Giulesti, Militari sau Regie, suntem intotdeauna aici pentru masina ta!
Cand spunem ca ne ocupam de masina ta, inseamna ca stabilim un diagnostic si apoi te contactam pentru a-ti explica reparatiile necesare, costul pieselor si a manoperei si timpul necesare realizarii lucrarii.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Cel mai bun service din sectorul 6 pentru masina ta

Consolidam functionalitatea masinilor

Transparenta e mai presus de toate!

0733577341

Garantam costuri controlate! Ne angajam sa definim suma interventiilor necesare inainte de a ne apuca de treaba, si vom respecta intocmai cerintele stabilite de comun acord, reparand doar ceea ce vei dori.

Locatia noastra

Strada Cernisoara nr. 6, Sector 6, Sector 6, 061011

Telefon

0733577341