Reparatii auto inteligente

Masina ta isi va pastra frumusetea
pentru mai mult timp

Cand este timpul pentru o revizie, contacteaza service-ul nostru auto Vaslui pentru incredere si siguranta.

Suna acum

Fiabilitate in intretinere

Masina ta are nevoie de o reconditionare? Contacteaza-ne numaidecat, aici vei gasi adevaratii specialisti auto din sector! Masina ta va redeveni la vechea sa splendoare si va fi protejata de agentii externi, cum ar fi murdaria si rugina. Doar un singur telefon, pentru a descoperi ofertele noastre de intretinere.

Reparatii electrice

Testam si reparam tot ce tine de sistemul de electrica auto si electronica, senzori, instrumente de bord, alternatoare, sisteme de iluminat, sisteme de climatizare, instalare alarme vehicule etc. Din multitudinile de incidente neplacute care pot surveni masinii tale, de la diverse avarii, mentenante sau revizii, iti punem la dispozitie cele mai bune solutii prin profesionalismul si experienta noastra.

Tehnologie de varf

Fiecare tip de reparatie necesita tehnici speciale, dar unele au nevoie si de utilaje adecvate. Service-ul nostru auto a cautat intotdeauna tehnologii si instrumente de ultima generatie, pentru a efectua interventii de inalta calitate in cel mai scurt timp posibil, returnand masina clientului in termenul stabilit, in conformitate cu ceea ce a fost convenit in estimare.

SERVICE 247
Puncte de rugina, caroserie deteriorata?

Reparatii auto inteligente

Puncte de rugina, caroserie deteriorata?

Cand ninge, pe drum se da cu sare pentru siguranta in trafic. Insa pentru masina acest lucru inseamna formare de rugina pe sasiu si caroserie. Din acest motiv, oferim servicii de prevenire si protectie cu produse speciale, ce iti protejeaza masina pentru toata perioada iernii. Nu trebuie sa fii din Vaslui, orice sofer din Barlad, Husi, Negresti sau Murgeni ne poate trece pragul. Poate esti in vizita la Muzeul Caricaturii, la gradina zoologica din Barlad, Casa Sturza sau Rezervatia arheologica „Curtea Domneasca. O oprire pe la noi e binevenita!

Telefon comenzi: 0733577341 Puncte de rugina, caroserie deteriorata?

Este timpul pentru o revizie auto?

Contacteaza service-ul nostru auto pentru incredere si siguranta deplina.

Reparatii auto inteligente

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Reparatii auto inteligente

Aducem lumina inapoi!

Farurile tale nu mai sunt la fel ca inainte? Inlocuirea lor este prea costisitoare? Datorita agentilor atmosferici, precum smogul si razele UV de la soare, farurile masinii tind sa devina galbene si urate. Acest lucru duce si la o siguranta slaba in timpul noptii. Pe langa factorul estetic, farurile opace si murdare pot crea neplaceri in timpul condusului. Serviciul de curatare faruri restabileste stralucirea si opacitatea lor, asigurand linistea sufleteasca pentru calatorii in siguranta, cu iluminarea adecvata.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Aducem lumina inapoi!

Reparatii auto inteligente

Clientii nostri stiu ca pot conta intotdeauna pe noi

0733577341

Relaxeaza-te si lasa-ne sa ne rasfatam prietenul fidel cu 4 roti! Ofera masinii tale o binemeritata revizie de ziua sa!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341