Intretinere si reparare la un cost mic

Service auto Sector 3 pentru Functionalitate auto 100%

Pentru intretinerea si inlocuirea filtrelor, inlocuirea uleiului sau a lichidului de racire, revizia motorului sau orice alte lucrari de mecanica, specialistii nostri auto te pot ajuta.

Suna acum

Mecanica auto

Mecanicii nostri specialisti in sistemul de franare sau alte probleme identificare vor fi insarcinati sa te informeze cu privire la starea masinii tale. Cand trebuie sa schimbi amortizoarele? Noi recomandam schimbarea lor intre 70.000 si 150.000 de kilometri, urmand instructiunile producatorului. Retine ca intervalele pot varia in functie de modul de condus pe care il ai, precum si de mediul in care circuli in mod obisnuit.

Masini si scule perfomante

Dispunem de facilitati care au cele mai noi progrese in tehnologie. Acest lucru inseamna ca dispunem de aparate de diagnosticare eficienta si rapida orice comportament anormal pe care il prezinta masina ta, indiferent de marca sau model. La service-ul nostru auto, avem tehnicieni specializati in folosirea celor mai moderne scule si instrumente specifice pentru un service auto. Astfel asiguram, intr-un mediu propice, orice tip de serviciu de reparatii ale unei masini.

Iluminare, Sunet, electronica

Vezi si fii vazut! Aceasta este regula in iluminatul auto. Si este, de asemenea, mesajul de siguranta rutiera pe care il incurajam sa-l trasmiti tuturor soferilor. La noi, asiguram functionalitatea intregului sistem de iluminat al masinii tale, indiferent de natura problemei. Vehiculul este din ce in ce mai mult un spatiu pentru confort, o zona in care soferul se bucura de cea mai buna calitate a sunetului sau ramane conectat prin telefonie sau satelit, cu lumea lui, pentru o bunastare optima.

SERVICE 247
Estimari gratuite pentru reparatia si intretinerea masinii

Intretinere si reparare la un cost mic

Estimari gratuite pentru reparatia si intretinerea masinii

Garantam toate tipurile de servicii, de la reparatii mecanice conventionale la piese electrice si electornice. Urmarim masina la 360 de grade, inclusiv caroseria si tot ce este necesar pentru a readuce vehiculul in eficienta. Efectuam reparatii la toate tipurile si gamele de masini disponibile la nivel European. In plus, reparatia multor vehicule de urgenta ne-a permis sa dobandim o pregatire electronica foarte avansata pentru repararea echipamentelor complexe.

Telefon comenzi: 0733577341 Estimari gratuite pentru reparatia si intretinerea masinii

Echipa profesionista de mecanici auto

Zeci de autoturisme primesc zilnic diagnoza si mentenanta auto asigurate de profesionistii nostri.

Intretinere si reparare la un cost mic

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Intretinere si reparare la un cost mic

Instruirea tehnologica a personalului

Credem ca actualizarea este una dintre pietrele de temelie a afacerii noastre, prin urmare am investit intotdeauna in cursuri de pregatire a personalului si echipamente noi, pentru a garanta clientilor nostril orice reparatii sau interventii, la orice tip de masina. Poate esti in vizita la rude si treci pe Calea Calarasi, piata Muncii sau soseaua Pantelimon si ramai cu masina in pana. Suna repede!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Instruirea tehnologica a personalului

Intretinere si reparare la un cost mic

Fa acum o programare pentru a primi cea mai buna oferta de reparatii auto din Sectorul 3 Bucuresti!

0733577341

Indiferent de marca pe care o conduci fie Skoda, Opel, BMW, VW, Fiat, Audi, Seat, Citroen, Dacia, Chevrolet, Daewoo, Peugeot, Ford, Renault si altele noi te putem ajuta cu servicii de service auto la cele mai intalte standarde cu cele mai mici preturi.

Locatia noastra

Strada Agricultorilor nr. 116, Sector 3, Sector 3, 030341

Telefon

0733577341