La noi, masina ta e pe maini bune!

Service Auto autorizat
in Calarasi si imprejurimi

La service-ul nostru auto echipamentele sunt de ultima generatie si de calitatea impusa de producator. De asemenea, personalul tehnic angajat este pregatit pentru a tine pasul cu progresul tehnologic din zilele noastre.

Contacteaza-ne

SERVICE AUTORIZAT

Service-ul nostru auto este autorizat de Registrul Auto Roman. Colegii nostrii au cursuri de specialitate in domeniu si sunt in continua dezvoltare prin diferite cursuri de perfectionare.

TRANSPARENTA

Inainte de a incepe orice lucrare de reparatie a masinii, iti punem la dispozitie un deviz cu o estimare cat mai corecta a problemelor masinii tale, a costurilor reparatiei si un timp aproximativ.

TESTER AUTORIZAT

Datorita tester-ului nostru specializat iti oferim o diagnosticare completa a masinii si poti vedea istoricul masinii tale. Haide sa incerci si tu tester-ul nostru oricand.

SERVICE 247
Service autorizat

La noi, masina ta e pe maini bune!

Service autorizat

Sa vizitezi service-ul nostru auto din Calarasi nu este un capriciu, ci o necesitate, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun. Indiferent de tipul defectiunii masinii tale, service-ul nostru auto te ajuta sa scapi de griji. Ne ocupam sa concepem un plan potrivit pentru remedierea defectiunii aparute la masina ta intr-un timp scurt.
De asemenea, ne ocupam de schimbul pieselor necesare masinii tale atat noi, cat si second hand, in functie de preferintele tale.

Telefon comenzi: 0733577341 Service autorizat

Testam masina, indiferent de model, an si provenienta.

In cel mai scurt timp afli istoricul masinii tale cu testerul nostru specializat.

La noi, masina ta e pe maini bune!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

La noi, masina ta e pe maini bune!

Service auto chiar in orasul tau

Cunosti orasul unde s-a nascut Stefan Banica Junior? Iti spunem noi daca nu stii: este exact orasul unde service-ul nostru iti sta la dispozitie cu cele mai bune servicii pentru autovehiculul tau: orasul Calarasi. In functie de bugetul tau, adaptam nevoile masinii tale astfel incat sa gasim cea mai buna varianta pentru remedierea problemelor aparute. Hai la noi pentru o revizie tehnica a masinii!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Service auto chiar in orasul tau

La noi, masina ta e pe maini bune!

Iti sarim in ajutor atunci cand nu mai stii ce sa faci

0733577341

Esti din Oltenita, Budesti sau Borcea? Te ajutam noi. Echipa de mecanici profesionisti iti sta la dispozitie pentru situatiile neprevazute cand masina ta are nevoie de ajutorul nostru.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341