Service auto bun la toate!

Cele mai bune servicii auto
din judetul Hunedoara!

Dupa diagnosticarea masinii tale, iti garantam cel mai eficient plan de remediere a defectiunilor aparute. Planul cuprinde atat defectiunile masinii tale, cat si piesele care necesita schimbate si costurile eferente fiecarui serviciu in parte.

Fa o programare!

ECHIPA DE TOP

Echipa noastra de mecanici este formata din oameni competenti, cu experienta de ani de zile si care sunt dornici de dezvoltare continua. Datorita experientei lor, suntem mereu in top, avem cele mai avansate tehnologii pe care ei le stapanesc in totalitate.

MENTENANTA TEHNICA

Service-ul nostru iti va readuce masina la starea cea mai buna de functionare. Ai incredere in noi, iar noi avem grija sa prelungim viata masinii tale. Cu o mentenanta de calitate, masina ta te poarta in siguranta, oriunde vrei tu.

SERVICII COMPLETE

In cadrul service-ului auto vei regasi o gama larga de servicii pe care le punem la dispozitia clientilor. Satisfactia noastra este atunci cand clientii nostri pleaca din service multumiti de serviciile complete pe care le-am putut oferi pentru autovehiculul lor.

SERVICE 247
Imbinam utilul cu placutul

Service auto bun la toate!

Imbinam utilul cu placutul

Noi te vom ajuta sa imbinam limitele financiare cu profesionalismul mecanicilor nostri, pentru a obtine cele mai bune servicii auto raport la calitate-pret. Hai la noi sa te convingi ca ceea ce spunem este adevarat! Daca vrei mai multe dovezi, putem demonstra prin multitudinea de clienti care au revenit cu drag si au incredere in service-ul nostru auto, de fiecare data cand au avut nevoie.

Telefon comenzi: 0733577341 Imbinam utilul cu placutul

Nu ai auzit de noi?

Service-ul nostru auto este cel mai bun service din judetul Hunedoara, cu cei mai competenti mecanici auto.

Service auto bun la toate!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto bun la toate!

Noi te ajutam sa mergi in excursia mult visata

Ai auzit de Castelul Corvinilor? Este legenda vie a Transilvaniei. Daca treci prin judetul nostru, neaparat trebuie sa vizitezi Castelul. Si daca vizitezi castelul si vrei sa te asiguri ca masina ta te va duce in siguranta in excursia la care ai pornit, noi iti sarim in ajutor. La service-ul nostru auto oferim cea mai buna mentenanta tehnica si cea mai rapida. Hai la noi cu masina pentru mentenanta, iar tu plimba-te prin holurile pline de istorie ale castelului.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Noi te ajutam sa mergi in excursia mult visata

Service auto bun la toate!

Vrei sa mergi in siguranta in excursie?

0733577341

Nu amana o revizie tehnica a masinii inainte de a porni la drum. Noi iti oferim cea mai rapida revizie tehnica a masinii. Dureaza doar 30 de minute, pentru cel putin 1 an de liniste pe drum.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341