Masina ta are nevoie de reparatii?

Cel mai bun Service Auto din
Cluj si imprejurimi

Pentru ca avem cele mai noi echipamente de diagnosticare si mecanici cu experienta, va putem readuce la drum rapid si eficient.
Nu lasa masina sa-ti strice buna dispozitie de la Untold, Electric Castle sau pur si simplu turismul urban al capitalei Transilvaniei.

Suna acum

Servicii complete

Indiferent de serviciul auto necesar, service-ul nostru este full echipat pentru a diagnostica si remedia orice problema semnalata.

Echipamente de ultima generatie

Oferim servicii de reparare masini Cluj cu aparate si unelte de top, piese auto cu garantie, intr-un timp rapid si eficient.

Personal calificat

Echipa noastra este formata din mecanici calificati profesional, cu o vasta experienta in diagnoza si repararea oricarei marci de masini.

SERVICE 247
Service auto atestat

Masina ta are nevoie de reparatii?

Service auto atestat

Esti in cautarea unui service auto de incredere, ieftin si care isi respecta termenele limita? Nu mai cauta, suntem chiar aici! Oferim o gama completa de servicii pentru orice tip de vehicul. Echipa noastra de mecanici si tehnicieni complet calificati, asigura o dianosticare corecta, testare si reparatiile necesare. Reputatia ne-am construit-o datorita calitatii serviciilor de mecanica. Fara costuri in avans, nu vom efectua nicio reparatie a masinii fara aprobarea ta!

Telefon comenzi: 0733577341 Service auto atestat

De ce sa lucrezi cu service auto Cluj Napoca

Masina ta e pe maini bune! Reparam bine, rapid si la preturi avantajoase!

Masina ta are nevoie de reparatii?

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Masina ta are nevoie de reparatii?

Noi putem rezolva tot ce este necesesar masinii tale

Fa o investitie de durata, economiseste bani pe reparatii provizorii si apeleaza cu incredere la service-ul nostru auto Cluj! Ne asiguram ca neplacerea de a-ti duce masina in service devine o experienta lipsita de griji. De ce? Pentru ca punem accent pe calitate, seriozitate si lucrul bine facut, asigurandu-ne ca vom incheia un parteneriat solid, de durata.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Noi putem rezolva tot ce este necesesar masinii tale

Masina ta are nevoie de reparatii?

Nu ne limitam doar pentru clientii din Cluj Napoca

0733577341

Oricine din localitatile si orasele din imprejurimi pot apela la noi cu cea mai mare incredere: Turda, Bistrita, Apahida, Beclean, Floresti si orice alta localitate.

Locatia noastra

Cale Motilor nr. 1, Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, 400001

Telefon

0733577341