Mecanica auto in cel mai optim mediu de lucru

Atelier auto Botosani cu maxima
flexibilitate si calitate garantata

Cele mai bune piese, alaturi de cele mai dibace maini si cele mai performante utilaje de lucru, vor scoate cea mai buna lucrare de diagnosticare si reparatie a masinilor, indiferent de marca si varsta.

Fa acum o programare

Angajament si transparenta

Succesul unei reparatii auto depinde de multi factori. De aceea, echipa noastra este formata din experti in fiecare dintre domeniile implicate, realizand astfel un profil profesional identificat cu service-ul nostru. Iar clientii nostri sunt mereu multumiti.

Interventii urgente

Facilitatile si locatia noastra strategica inseamna ca interventiile urgente pentru vehiculele in tranzit pot fi reparate intr-o perioada foarte scurta de timp, chiar daca esti din Botosani, Dorohoi, Stefanesti sau Saveni.

Reparam orice marca

Reparam orice tip de vehicul intr-un service auto in formare continua, care are ca rezultat capacitatea de a rezolva toate interventiile posibile asupra masinii tale.

SERVICE 247
Specialisti in mecanica auto

Mecanica auto in cel mai optim mediu de lucru

Specialisti in mecanica auto

- MECANICA: asiguram schimbul de ulei si filtre, ampreiaj, frane, inlocuirea bateriilor, cutia de viteze, repararea si instalarea sistemelor ABS si diagnosticarea vehicului.
- ILUMINAT: Inlocuirea generala a luminilor, verificarea si diagnosticarea, incarcarea si repararea aerului conditionat, repararea alternatorului si a motorului de pornire.
- DIAGNOSTICARE: Avem echipamente de diagnosticare de la branduri de top, precum si asiguram servici de captare si descriere a erorilor inregistrate in unitatea de control.

Telefon comenzi: 0733577341 Specialisti in mecanica auto

Reputatie bazata pe responsabilitate

De-a lungul timpului, ne-am asigurat ca oricine trece prin orasul natal al lui Eminescu are masina in siguranta cu noi.

Mecanica auto in cel mai optim mediu de lucru

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Mecanica auto in cel mai optim mediu de lucru

De ce sa lucrezi cu service auto Botosani

Angajament absolut pentru calitate in inlocuirea pieselor. Mecanica si repararea ambreiajelor si franelor, precum si schimbarea uleiului si filtrelor sunt unele lucrari de intretinere care trebuie efectuate la toate masinile, pentru a evita reparatiile costisitoare si consecintele acestora.
Avem o echipa specializata in mecanica si cea mai avansata tehnologie necesara pentru a va satisface nevoile.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
De ce sa lucrezi cu service auto Botosani

Mecanica auto in cel mai optim mediu de lucru

Dispunem de instrumente performante de raportare a erorilor in atelierul nostru auto

0733577341

Din dorinta de a oferi clientilor nostril cele mai bune servicii auto, ani de zile am petrecut testand si selectand riguros instrumentele de lucru, personalul calificat uneori la locul de munca, pentru a ne asigura ca oferim servicii de inalta calitate.

Locatia noastra

Cale Nationala nr. 1-15, Botosani, Botosani, 710001

Telefon

0733577341