Servicii de reparatii auto rapide

Cel mai bun Service Auto
din judetul Mures

Repararea masinii este unul dintre acele pericule de zi cu zi ce poate fi dificil de gestionat, precum costul serviciului, perioadele de nefunctionare. Nu te ingrijora, noi iti vom repara masina cat ai clipi - repede si bine!

Suna aici

Reparatii exterioare

Oferim flexibilitate maxima pentru caroserie si vopseluri. Nu-ti face griji: noua vopsea va fi perfect identica cu culoarea masinii.

Reparatii interioare

Orice tip de uzura normala – elementele habitaclului, piele sau tapiserie, poate fi repararat cu usurinta in atelierul nostru auto.

Reparatii mecanica

De la electronica la mecanica, pana la reparatii speciale pentru vehicule electrice si hibride, mecanicii nostri specializati poti rezolva orice problema.

SERVICE 247
Profesionalism si experienta in sectorul auto

Servicii de reparatii auto rapide

Profesionalism si experienta in sectorul auto

Atelier mecanica specializat in repararea si intretinerea autovehiculelor de orice tip. Oferim servicii de piese de schimb, inlocuirea pieselor defecte, repararea daunelor cauzate de accident, operatiuni obisnuite de intretinere precum schimbarea uleiului si a anvelopelor, electrica auto.
Ai venit cu copiii in vizita la Gradina Zoologica si ai facut pana sau ti s-a stricat ambreiajul? Nicio problema, contacteaza-ne numaidecat si, cat timp te plimbi in voie, noi iti reparam masina sa te poti intoarce in siguranta acasa!

Telefon comenzi: 0733577341 Profesionalism si experienta in sectorul auto

Reputatie pozitiva de la mii de clienti.

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii ramane o prioritate.

Servicii de reparatii auto rapide

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Servicii de reparatii auto rapide

Servicii punctuale si profesionale auto

Service-ul nostru auto, cu o vasta experienta, efectueaza lucrari de intretinere si asistenta la toate componentele mecanice, electronice si ale caroseriei. Personalul nostru efectueaza reparatii impecabile cu rezultate rapide, garantate. Testam starea vehiculului pentru o verificare completa a tuturor componentelor uzate sau deteriorate.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Servicii punctuale si profesionale auto

Servicii de reparatii auto rapide

Estimari de costuri si diagnoza gratuita

0733577341

Pentru a facilitate intretinerea si reparatia masinii tale, am creat un serviciu de estimare gratuita, imediat la programare. Intervenim intotdeauna cu instrumente si piese adaptate marcii si modelului masinii tale. Vom incepe repararea masinii doar dupa estimarea si confirmarea proprietarului. In plus, poti profita de promotii mai regulate la serviciile noastre! Poti sa vii din Reghin, Sighisoara, Sarmasu sau chiar Ungheni cu masina la noi!

Locatia noastra

Strada Grapei nr. 9, Targu Mures, Targu Mures, 540005

Telefon

0733577341