Toate serviciile auto de care ai nevoie!

Cel mai bun Service Auto din
judetul Mehedinti

Echipa de mecanici contribuie la buna functionare a masinii datorita certificarii in utilizarea echipamentului din dotare. Fie ca este vorba de o revizie tehnica periodica, ITP sau schimb de piese, garantam solutionarea oricarei probleme a masinii tale.

Suna-ne!

ECHIPAMENT DE CALITATE

Va garantam conformitatea echipamentelor noastre. Acestea sunt de ultima generatie si vor reusi sa va repuna in functiune masina ta intr-un timp util.

GAMA COMPLETA DE SERVICII

Oferim o gama larga de servicii. De la expertiza masinii, la reparatii sau mententnta de mecanici, tinichigerie auto, vopsitorie auto si chiar electronica auto.

PRETURI PE MASURA

Pretul conteaza atunci cand ai probleme neprevazute cu masina ta. Facem tot posibilul sa iti oferim cel mai bun pret de pe piata prin alegerea unui plan din cele 3 pe care ti le punem la dispozitie.

SERVICE 247
Servicii complete

Toate serviciile auto de care ai nevoie!

Servicii complete

Service-ul nostru auto din Drobeta-Turnu Severin iti readuce masina in starea cea mai buna. Vrem sa iti oferim siguranta de care ai nevoia in propria ta masina, drept urmare echipa tehnica a service-ului nostru depune toate eforturile pentru a solutiona orice problema aparuta a masinii tale, fara sa fie nevoie sa te plimbi cu masina in mai multe service-uri. Iti oferim servicii de vopsitorie, tinichigerie, aer conditionat, electronica si electrica auto.

Telefon comenzi: 0733577341 Servicii complete

De ce sa vii la service-ul nostru auto?

Pentru ca noi iti oferim o gama completa de servicii de cea mai buna calitate.

Toate serviciile auto de care ai nevoie!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Toate serviciile auto de care ai nevoie!

Tu te relaxezi, iar noi iti reparam masina

Pana cand masina ta iti ofera din nou siguranta de care ai nevoie pentru a calatori cu ea, iti propunem sa faci o Croaziera pe Dunare, de-a lungul defileului poti trece prin Cazanele Mari si Mici. Tu te duci sa vezi cea mai spectaculoasa priveliste, iar noi avem grija de masina ta sa o repunem in functiune. Echipa noastra de mecanici vor pune la dispozitie cunostintele lor pentru a solutiona orice problema tehnica aparuta.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Tu te relaxezi, iar noi iti reparam masina

Toate serviciile auto de care ai nevoie!

Suntem in tot judetul Mehedinti

0733577341

Fie ca esti din Drobeta-Turnu Severin, Oprisor, Ponoarele sau Jiana, noi iti suntem aproape cand ai nevoie. Nu sta pe ganduri atunci cand trebuie sa contactezi un service auto. Noi iti oferim increderea de care tu ai nevoie!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341