Extinde durata de viata a masinii tale

Service auto multi-brand din Neamt

Service-ul nostru auto este un atelier de reparatii auto multi-brand. Va punem la dispozitie zeci de experti in reparatii auto, ce au misiunea de a preia conducerea masinii tale, indiferent de varsta si marca. Mecanicii nostri asigura reparatii profesionale si rapida a masinii tale, cu piese de calitate originala.

Fa o programare

Reparatii sigure

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa specifici serviciul dorit intretinere si schimb de ulei, sistemul de franare, anvelope, ABS etc. De restul, ne ocupam noi!

Programari rapide

Nu este nevoie sa te deplasezi la punctul de lucru pentru a face o programare! Economiseste timp si bani, sunand chiar acum la numarul de telefon pentru o programare rapida!

Economie

Garantam costuri mici la reparatii si intretinere iar calitatea si garantia lucrarilor va duce la economisirea unor sume considerabile.

SERVICE 247
Dealer de anvelope

Extinde durata de viata a masinii tale

Dealer de anvelope

Efectuam servicii de intretinere si/sau inlocuire anvelope pentru masini, camioane si motociclete de toate marcile. Repararea jantelor din aliaj, calibrarea, punerea in functiune si alinierea rotilor cu sisteme de ultima generatie. Verificam presiunea anvelopelor, care este esentiala pentru a evita uzua acestora, pentru o distantare corecta de mentinere a directiei pe drum si pentru o franare adecvata. Dispunem de o gama larga de anvelope, de la marci de top si preturi competitive.

Telefon comenzi: 0733577341 Dealer de anvelope

Intretinerea regulata a masinii este importanta

Ne punem abilitatile si experienta la dispozitie pentru a asigura cel mai scurt timp necesar pentru intretinere si reparatii.

Extinde durata de viata a masinii tale

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Extinde durata de viata a masinii tale

Reparatii clima

Printre serviciile noatsre vei gasi instalarea si intretinerea sistemelor de aer conditionat, in toate fazele sale: de la reparatii la reincarcare sau inlocuire. Reincarcarea freonului este important pentru o functionalitate optima. Acesta se realizeaza doar in medii de lucru adecvate, cu instrumente potrivite. Reincarcarea si curatarea circuitului ar trebui efectuat la cel mult 2 ani. In toiul verii, evident ca nu te poti plimba linistit sa vizitezi Cheile Bicazului, statiunea Durau, vestita "Casa Memoriala Ion Creanga" din Humulesti. Hai s-o reparam, nu dureaza mult!

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Reparatii clima

Extinde durata de viata a masinii tale

Asiguram reparatii taxi-uri

0733577341

Cu extrema pricepere, reparam orice tip de taxi. Serviciul nostru auto este precis, eficient si satisfacator. Stim ca taxi-ul este sursa ca produce bani, de aceea ne straduim sa il finalizam in cel mai scurt timp posibil, pentru ca timpul inseamna bani! Nu conteaza ca iti exerciti sluja in Slobozia, Piatra Neamt sau Bicaz, te vom trata la fel de profesionist!

Locatia noastra

Strada Duraului nr. 14, Piatra Neamt, Piatra Neamt, 610004

Telefon

0733577341