Service auto pe care te poti baza!

Service-ul tau auto din Ialomita!

Pentru ca suntem o echipa implicata in activitatea noastra de service auto ajutam clientii sa isi depaseasca problemele masinii de la cea mai minora pana la cea mai complexa. La noi vei gasi intelegerea de care ai nevoie, iar colegii nostri vor stii sa comunice cu tine pentru ca tu sa intelegi problemele masinii tale.

Contacteaza-ne

CONSULTANTA AUTO

Te ajutam sa iei decizii bune si eficiente pentru masina ta. Mecanicii nostri sunt pregatiti sa iti ofere consultanta de care tu ai nevoie pentru a lua deciziile potrivite nevoilor masinii tale. Cu experienta si profesionalismul nostru vom remedia orice problema tehnica a unei masini.

DETAILING SI COSMETICA AUTO

Iti punem la dispozitie atelierul nostru cu toata gama de servicii de curatare, intretinere si protejare a autovehiculului tau. Ne asiguram ca folosim cele mai calitative produse de curatare destinate special autovehiculelor.

DOTARI MODERNE

Masinile evolueaza, ceea ce inseamna ca pentru a putea fi reparate sau intretinute, este nevoie de tehnologie care sa tina pasul cu evoluatia masinilor. La service-ul nostru auto gasesti exact ceea ce ai nevoie pentru masina ta: echipamente tehnice de ultima generatie.

SERVICE 247
Service auto pentru portofelul oricui

Service auto pe care te poti baza!

Service auto pentru portofelul oricui

La noi poti alege sa repari masini atat cu piese noi, cat si second hand. Tu faci alegerile potrivite buzunarului tau. Obiectivul nostru este sa identificam problemele reale ale masinii tale, iar apoi sa realizam reparatii de calitate pentru a prelungi viata masinii tale. O reparatie facuta bine inseamna bani economisiti pe viitor.

Telefon comenzi: 0733577341 Service auto pentru portofelul oricui

Masina ta este de ultima generatie?

Te asteptam in service-ul nostru auto cu cele mai noi echipamente tehnice pentru remedierea oricarei probleme aparute.

Service auto pe care te poti baza!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Service auto pe care te poti baza!

Noi te ajutam sa te poti bucura de tratamentul tau

Ai venit in judetul nostru sa te bucuri de namolul terapeutic si apele minerale bogate in sulf din Amara, iar masina iti da batai de cap? Pentru asta suntem noi! Iti luam grija problemelor masinii tale ca tu sa profiti de tratamentul de care ai nevoie. Lasi masina in service-ul nostru in siguranta, iar noi avem grija sa remediem orice problema aparuta.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Noi te ajutam sa te poti bucura de tratamentul tau

Service auto pe care te poti baza!

Vrei un service cu aparatura moderna?

0733577341

Esti din Tandarei, Urziceni sau Fetesti? Nu stii cum sa ajungi la service-ul nostru auto din Slobozia? Nu te ingrijora. Noi te vom ghida pana la poarta service-ului nostru.

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341