Ne ocupam in mod express de masina ta!

Service auto Tulcea repara masina
bine, eficient si rapid!

Siguranta vehiculelor pe care le reparam este o valoare careia ii acordam cea mai mare importanta, motiv pentru care avem cele mai noi instrumente care ne ajuta sa efectuam reparatiile adecvate. Astfel, putem diagnostica rapid orice dauna. In final, linistea sufleteasca este cea mai importanta.

Suna aici!

Reparatii masini electrice

Reparam inclusiv masini hibride sau electrice. Reparam masini deteriorate, avariate, restaurand sau inlocuind orice parte deteriorata a caroseriei. Daca reparatia implica asigurare, putem intocmi documentatia birocratica.

Diversitate

Ne ocupam de toate tipurile de reparatii mecanice, operand pe autoturisme private si vehicule comerciale, indiferent ca este vorba despre persoane fizice sau juridice.

Service consacrat

Acceptam atat clienti locali cat si clienti trecatori, deoarece suntem un punct de referinta pentru reparatiile realizate soferilor in tranzit. Ne ocupam de piesele mecanie, electronice si de anvelopele autovehiculelor.

SERVICE 247
Servicii auto de cea mai buna calitate

Ne ocupam in mod express de masina ta!

Servicii auto de cea mai buna calitate

Am castigat increderea unui public din ce in ce mai mare de soferi. La noi, mecanica auto se lucreaza cu atentie, profesionalism si experienta, rezolvand defectiunile mecanice si problemele unitatilor electronice de control ale masinilor de ultima generatie. Service-ul auto este sustinut de personal competent si instruit, pregatit si actualizat pentru a utiliza masini si echipamente de ultima generatie. Indiferent ca vii din Babadag, Isaccea, Sulina sau Macin, de la noi vei pleca cu masina reparata!

Telefon comenzi: 0733577341 Servicii auto de cea mai buna calitate

Lucram impreuna pentru a alege solutia potrivita.

Oferim servicii auto desfasurate in scurt timp si cu rezultate exceptionale perceptibile.

Ne ocupam in mod express de masina ta!

Ce spun clientii nostri

Satisfactia clientilor nostri dupa intretinerea masinii, ramane o prioritate.

Fa o programare acum
SERVICE 247

Ne ocupam in mod express de masina ta!

Reparatii diverse si sofisticate

Parbriz spart? Nu iti face griji! La service-ul nostru auto poti profita de serviciul de inlocuire a geamurilor pentru orice masina. Procedura presupune protejarea interiorului habitaclului, indepartarea sticlei deteriorate si inlocuirea acesteia cu sticla noua. Dupa timpul necesar de montare, masina este gata sa revina pe drum in siguranta deplina.

Telefon comenzi: 0733577341 despre noi
Reparatii diverse si sofisticate

Ne ocupam in mod express de masina ta!

Ai observat o mica zgaritura pe masina ta?

0733577341

O mica imperfectiune poate fi reparata in scurt timp. Nu crezi? Expertii nostri auto pot repara o mica zgarietura fara a fi necesara revopsirea. Da, pictam nuante mici intr-un mod economic si informal. Intre timp, te poti relaxa linistit pe magicul pamant al Deltei Dunarii!

Locatia noastra

Strada Mihaileanu nr. 45, Constanta

Telefon

0733577341